LOADING

Type to search

STIRI TECH

ANIS prelungește înscrierile la „Premiile de Excelență ale Industriei IT”, ediția 2024, până pe 8 martie

Share

ANIS (Asociația Patronală a Industriei de Software și Servicii IT) anunță extinderea perioadei de înscriere la „Premiile de Excelență ale Industriei IT”, ediția 2024. Noul deadline în care companiile active în domeniul tehnologic în România se pot înscrie în competiție este 8 martie inclusiv. 

Jurizarea celor 8 categorii se va realiza în perioada 15-30 martie 2024. Câștigătorii vor fi anunțați pe 8 mai, în cadrul Galei ANIS. 

Ajunsă la cea de-a X-a ediție, „Premiile de Excelență ale industriei IT” se adresează tuturor companiilor tehnologice active în România, indiferent dacă sunt membre ANIS sau nu, și recompensează anual cele mai performante companii din industria IT, dar și produsele, proiectele și inițiativele prin care acestea s-au remarcat în anul anterior.

Ediția din acest an aduce două noi categorii, o modalitate diferită de jurizare, cu câte un panel de jurați pentru fiecare categorie în parte, dar și un eveniment care va preceda Gala de premiere și care va fi organizat în premieră pe 8 mai 2024 – ANIS International Summit.

Companiile pot aplica la una sau mai multe dintre următoarele categorii:

ANIS a pregătit totodată două premii speciale – ANIS Member of the Year și Best Personal Contribution – care vor fi acordate de către echipa executivă unei companii membre care s-a remarcat prin implicarea în dezvoltarea industriei de software și servicii IT în 2023, respectiv celui mai activ contribuitor la activitatea ANIS. Pentru toate celelalte categorii de premii, un juriu independent va evalua proiectele înscrise și va selecta finaliștii și câștigătorii competiției.

Pentru a aplica la „Premiile de Excelență ale industriei IT”, ediția 2024, companiile trebuie să completeze pe site-ul ANIS formularul din dreptul categoriei dorite iar ulterior să îl trimită prin email la adresa awards@anis.ro. 

Regulamentul de organizare a competiției este publicat aici. 

„Premiile de Excelență ale industriei IT” este o competiție cu tradiție pentru industria IT autohtonă, prima ediție fiind organizată în 2015. Anul trecut au fost desemnate câștigătoare companiile Microsoft România, Endava, Bright Spaces, Atta Systems, Luxoft Romania, rinf.tech, Kinderpedia, AROBS Transilvania și ZITEC.

În perioada 2015-2024, în competiția devenită reper pentru industria IT din România au fost înscrise peste 450 de proiecte din partea companiilor tehnologice. Anul cel mai prolific pentru industria locală a fost 2019, astfel încât, la ediția din 2020 a „Premiilor de Excelență ale Industriei IT” au fost înregistrate peste 70 de înscrieri.

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *