LOADING

Type to search

STIRI TECH

Acer a extins gama de produse 3D SpatialLabs

Share

Acer completat gama de produse SpatialLabs cu ecranele SpatialLabs View pentru divertisment personal și SpatialLabs View Pro pentru publicul comercial.

Ambele sunt ecrane 4K autonome de 15,6 inci care pot fi conectate la un alt PC, oferind utilizatorilor acces portabil la suita de experiențe SpatialLabs.

Modelele au mai puțin de 1,5 kg, fiind ușor de pus în geantă și acoperă 100% gama de culori Adobe RGB și o luminozitate de 400 niți.

În timp ce Acer SpatialLabs View vine cu o platformă de jocuri 3D stereoscopice complet nouă, Acer SpatialLabs View Pro vine atât cu tehnologia necesară pentru a realiza creațiile unui utilizator, cât și cu un design industrial inteligent care simplifică implementarea.

SpatialLabs TrueGame

SpatialLabs TrueGame este o nouă aplicație care aduce 3D stereoscopic în lumea jocurilor. Acest lucru este posibil deoarece jocurile sunt create în mare parte cu gândul la trei dimensiuni: dezvoltatorii includ informații despre adâncime în fiecare scenă și obiect pe care îl construiesc. SpatialLabs valorifică aceste informații deja existente pentru a prezenta jocurile în 3D stereoscopic.

SpatialLabs Go

Soluția Acer SpatialLabs Go dispune de o tehnologie AI care face posibilă generarea de conținut 3D stereoscopic din aproape orice poate fi afișat pe tot ecranul, totul prin simpla apăsare a unui buton. Fotografiile ies în evidență pe ecran, jocurile web simple devin ceva mai interesante, iar videoclipurile (online sau offline) capătă un alt nivel de imersiune în timp real.

SpatialLabs Model Viewer

Acer SpatialLabs View Pro are face viața creatorilor mai ușoară. Astfel, suportul pentru toate formatele majore de fișiere, inclusiv cel pentru Datasmith,  oferă posibilitatea de a utiliza software de proiectare 3D precum Revit, Solidworks și Cinema 4D prin instalarea de plugin-uri de export Datasmith. Iar când un proiect este gata pentru vizualizare, acesta poate fi importat în SpatialLabs Model Viewer.

Integrarea Sketchfab simplifică și mai mult procesul de creație, oferindu-le utilizatorilor acces la o bibliotecă online masivă de active 3D gratuite și premium care pot fi valorificate pentru propriile proiecte. Deoarece acuratețea culorilor este esențială pentru activitatea de proiectare, ecranul 4K de 15,6 inci al modelului View Pro acoperă 100% din gama de culori Adobe RGB.

Totuși, SpatialLabs View Pro nu este doar un instrument pentru crearea de active 3D, ci le oferă dezvoltatorilor o varietate de mijloace de partajare și afișare a creațiilor lor:

  • Conținutul poate fi încărcat rapid pentru partajare – fie că este vorba despre a obține feedback de la un coleg de birou sau despre a oferi unui client o vizualizare reală a articolului care îl interesează.
  • Cei care lucrează în domeniul vânzărilor sau al marketingului vor aprecia designul subțire și portabil al Acer SpatialLabs View Pro: sub 1,5 kg, este ușor de luat în deplasare, iar un suport pliabil face posibilă instalarea lui practic oriunde.
  • Un suport VESA facilitează fixarea Acer SpatialLabs View Pro pe chioșcuri și afișaje la punctele de vânzare atunci când situația necesită o configurație permanentă, în timp ce recunoașterea gesturilor mâinii Ultraleap permite clienților să se bucure de o experiență și mai interactivă.

Acer SpatialLabs View Pro include mai multe lucruri suplimentare pentru a îmbunătăți fluxul de lucru. Creația poate fi preluată din software-ul 3D și lansată în SpatialLabs Model Viewer cu un singur click. În plus, utilizatorii de Maya și Blender se pot conecta și edita pe un ecran 2D în timp ce observă cum modificările lor sunt redate în 3D stereoscopic pe Acer SpatialLabs View Pro – totul simultan și în timp real.

Acer SpatialLabs View (ASV15-1B) va fi disponibil în această vară începând cu 1.099 USD.

Tags: