LOADING

Type to search

ENTERTAINMENT STIRI

A fost anunțat juriul competiției Sony World Photography Awards 2023

Share

World Photography Organisation anunță juriul competiției Sony World Photography Awards 2023, alături de noi premii și detalii despre expoziție. Printre acestea se numără introducerea unui premiu de 5.000 de dolari în sprijinul Obiectivelor de Dezvoltare Durabilă ale Națiunilor Unite, dar și o nouă prezentare individuală care va fi susținută de artistul ce va obține titlul de Fotograful Anului.

Expoziția Sony World Photography Awards 2023 revine la Somerset House, în Londra, în perioada 14 aprilie – 1 mai 2023. Expoziția din 2022 continuă să ajungă în mai multe locații internaționale, inclusiv la Museum of Photographic Arts, San Diego, California, în premieră (în intervalul 8 octombrie 2022 – 19 martie 2023) și, tot în premieră, la Open Eye Gallery, Liverpool, Marea Britanie (în perioada 10 noiembrie – 11 decembrie 2022).

Ajunsă la cea de-a 16-a ediție, Sony World Photography Awards este una dintre cele mai mari și mai prestigioase competiții de fotografie din lume, care promovează cea mai bună fotografie contemporană din întreaga lume și le oferă fotografilor participanți o expunere internațională însemnată și oportunități de dezvoltare a carierei.

Sony susține competiția și contribuie la dezvoltarea continuă a culturii fotografice, oferindu-le creatorilor talentați de astăzi o platformă globală de exprimare. Înscrierea la competiție este complet gratuită, iar fotografii sunt evaluați în mod anonim de către un juriu format din personalități de top din industrie.

JURAȚII EDIȚIEI DIN 2023 

Juriul din acest an este format din membri cu o gamă largă de cunoștințe și expertiză din medii și practici fotografice variate:

Categoria Professional

  • Mariama Attah, Head of Exhibitions la Open Eye Gallery, Liverpool, Marea Britanie
  • Tandazani Dhlakama, Asistent Curator la Zeitz MOCAA, Cape Town, Africa de Sud
  • Elisa Medde, Redactor șef, FOAM Magazine, Olanda
  • Ioana Mello, Curator independent și Editor foto; Membru Director, FotoRio, Brazilia
  • Sujong Song, Curator independent și Editor foto; Co-fondator, Seoul Lunar Festival, Republica Coreea
  • Mike Trow, Curator independent, Editor foto și Președinte al juriului

Categoriile Open și Youth

Eric Schlosser, Director Artistic, Tbilisi Art Fair, Georgia

Categoria Student

Eliza Williams, Editor, Creative Review, Regatul Unit

Tags: