LOADING

Type to search

ENTERTAINMENT FEATURED STIRI

ATLAS devine partenerul eMAG pentru serviciile de well-being oferite angajaților

Share

ATLAS, furnizor de soluții digitale de sănătate și well-being, este noul partener ales de eMAG pentru a le oferi angajaților acces la servicii care să asigure starea de bine. Acest parteneriat se înscrie obiectivului companiei de a-și susține angajații cât mai bine să beneficieze de condiții cât mai bune de lucru și de dezvoltare personală și vine ca rezultat al unor studii pe care eMAG le realizează în rândul angajaților.

Astfel, începând cu luna septembrie, ATLAS susține strategia eMAG de well-being organizațional cu servicii de consultanță pentru dezvoltarea de programe educaționale și de prevenție, acces gratuit al angajaților la ședințe cu specialiști licențiați și instrumente digitale de self-care disponibile pe atlas.app.

Parteneriatul presupune accesul oamenilor din eMAG la:

  • ședințe gratuite cu specialiști licențiați și validați (în psihoterapie, nutriție, coaching, parenting, consiliere financiară)
  • teste de autoevaluarea stării de bine (pentru calitatea vieții, depresie, anxietate, stres, insomnie, burnout, bunăstare financiară)
  • linie telefonicăpentru suport psiho-emoțional sau obținerea rapidă a unui sfat medical
  • masterclasses cu specialiști din comunitatea ATLAS
  • materiale educaționale, cu informații și sfaturi utile pentru sănătate și well-being

În prima lună de la lansare, 25% dintre cei cărora li se adresează beneficiul și-au creat cont pe ATLAS. Peste 60% dintre aceștia sunt interesați de dezvoltare personală, un stil de viață sănătos și de modalitățile prin care își pot crește calitatea vieții. 40% și-au făcut teste pentru a afla nivelul de calitate a vieții și cum își pot crește starea de bine, iar 45% dintre ședințe au fost rezervate la specialiști în coaching, nutriție, parenting și well-being financiar.

ATLAS este soluția de well-being de care au beneficiat începând cu anul 2020 peste 400.000 de angajați din România din industrii precum retail, banking, IT, telecomunicații, sau industria auto. ATLAS susține angajatorii prin servicii de diagnoză organizațională, consultanță pentru dezvoltarea și implementarea strategiilor de well-being și employer branding, masterclasses, dar și programe educaționale dedicate pentru angajați, management și echipe de leadership.

Tags: