LOADING

Type to search

FEATURED MOBILE NETWORKS SMARTPHONES STIRI

Telekom lansează în România T Phone 2 și T Phone 2 Pro

Share

Telekom Romania Mobile lansează noua generație a campionului în raportul preț-performanță: T Phone 2 și T Phone 2 Pro. Dacă primele versiuni T Phone au fost concepute pentru a crește incluziunea digitală în Europa, modelele T Phone 2 oferă utilizatorilor oportunitatea de a se conecta cu tot ceea ce este important pentru ei, la o viteză maximă – în spiritul sloganului nostru, “Connecting Your World”.

Noile telefoane aduc o experiență de utilizare optimizată, datorită îmbunătățirilor semnificative, incluzând un procesor puternic, un scor ridicat de sustenabilitate și prețuri accesibile. Noile telefoane T Phone 2 reprezintă a doua generație de modele dezvoltate în parteneriat cu Google.

Sustenabilitate și Performanță: T Phone 2 și Phone 2 Pro stabilesc noi standarde

Noile smartphone-uri demonstrează că design-ul eco/eco-design-ul și raportul convingător preț – performanță nu se exclud reciproc. T Phone 2 și T Phone 2 Pro se remarcă în ceea ce privește sustenabilitatea. Ambele au obținut rezultate excelente în Eco Rating: un scor de 88/100 pentru T Phone 2 și de 84/100 pentru T Phone 2 Pro, plasându-se pe poziții de top în clasament.

În plus, ambele modele sunt marcate cu eticheta “Green Magenta” a Deutsche Telekom. #GreenMagenta este acordată produselor care au un impact pozitiv asupra protecției mediului și a folosirii responsabile a resurselor, având rolul de a ghida consumatorii în deciziile lor de cumpărare.

Scorul ridicat în Eco Rating și eticheta Green Magenta reflectă reducerea semnificativă în emisiile de CO2, prin managementul inteligent al resurselor. Telefoanele se caracterizează printr-un grad peste medie de reciclare și sunt ambalate în materiale sustenabile, fără plastic, de dimensiuni minime. Utilizarea optimizată a semiconductorilor reduce emisiile de gaze cu efect de seră în timpul procesului de producție.

Pentru clienți, utilizarea sustenabilă este facilitată și de faptul că noile T Phone primesc actualizări de software și securitate timp de 5 ani – lunar în primii 3 ani și trimestrial în anii 4 și 5.

Ambele modele vor beneficia de două actualizări ale sistemului de operare.

Performanță puternică pentru orice stil de viață

Puterea noilor modele T Phone vine din procesorul Snapdragon® 6 Gen 1 – cu adevărat inovator în acest segment de preț. Chipset-ul asigură o experiență de calitate în utilizare, fie că este vorba de apeluri video, streaming sau gaming.

Ecranul T Phone 2 (FHD+ 120 Hz, de 6.6 inch) sau T Phone 2 Pro (FHD+ AMOLED 120 Hz, de 6.8 inch) asigură utilizarea confortabilă, iar memoria RAM de 6 GB (T Phone 2) sau de 8 GB (T Phone 2 Pro) oferă stabilitate și fluență.

Camera triplă de 50 megapixeli și cea frontală de 8 megapixeli pentru T Phone 2, respectiv camera quad de 50 megapixeli și cea frontală de 16 megapixeli pentru T Phone 2 Pro asigură fotografii clare, de calitate. Camera de înaltă rezoluție a T Phone 2 Pro include stabilizarea optică a imaginii, ajutând la obținerea de fotografii clare, chiar și în miscare.

T Phone 2 oferă o capacitate de stocare de 128 GB, iar T Phone 2 Pro, de 256 GB.

T Phone 2 este disponibil în culoarea Arctic Gray, iar T Phone 2 Pro, în Azurite Blue.

Oferta T Phone 2 în România

Începand cu 23 mai 2024, noile telefoane T Phone 2 vor fi disponibile pe canalele de vânzări ale companiei, inclusiv pe site-ul oficial www.telekom.ro, în limita stocului disponibil, cu următoarele pachete:

  • T Phone 2 este inclus la achiziție cu abonamentul Nelimitat 15, pentru contractele încheiate pe 24 de luni.
  • T Phone 2 Pro este inclus în abonamentul Nelimitat 19, pentru contractele încheiate pe 24 de luni.
  • Ambele telefoane se bucură de o ofertă exclusiv online – la achiziția acestora, clienții primesc cadou o pereche de căsti wireless T-Buds si, în limita stocului disponibil, un pluș magenta.

Oferta este valabilă între 23 mai și 18 iunie 2024.

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *