LOADING

Type to search

FEATURED STIRI

YouGov achiziționează CPS GfK

Share

YouGov, lider de piață în ceea ce privește opiniile, motivațiile, dorințele, dar și obiceiurile media ale consumatorilor, a achiziționat divizia Consumer Panel Services a GfK SE (CPS GfK), lider consacrat în Europa în ceea ce privește datele referitoare la achizițiile efectuate de gospodării.  Această tranzacție se bazează pe strategia de creștere pe termen lung a YouGov și îi sporește prezența în domeniul FMCG.

 

Achiziția reunește într-un singur loc noul standard în materie de date comportamentale și referitoare la atitudine. Oferta combinată înseamnă că toți clienții YouGov și CPS GfK vor putea înțelege fiecare etapă a călătoriei cumpărătorului – de la ce cumpără și de unde cumpără până la motivul și modul în care își fac cumpărăturile.

 

Această tranzacție extinde oferta YouGov în sectorul european al bunurilor de larg consum și al comerțului cu amănuntul. CPS GfK aduce paneluri din 16 țări europene care furnizează date din peste 100.000 de gospodării și 18 milioane de călătorii de cumpărături. YouGov va oferi celor 1.100 de clienți ai CPS GfK accesul la o sursă de informații despre consumatori aflată în continuă creștere și actualizată în permanență, precum și la studii permanente de audiență de la 26 de milioane de membri înregistrați în panelurile CPS GfK de pe 55 de piețe.

 

Investiția YouGov într-un program de integrare atent planificat și analizat va asigura o tranziție fără probleme pentru clienții și colegii CPS GfK și va permite ambelor companii să valorifice punctele forte ale fiecăreia dintre ele, încă din prima zi. Tranzacția a fost evaluată la un preț de achiziție de 315 milioane de euro și accelerează strategia pe termen lung a YouGov de a continua să investească în tehnologie, produse și platforme, extinzându-și în același timp panelurile și finalizând achiziții care îi sporesc capacitățile geografice și de colectare de date.

 

Steve Hatch, CEO, YouGov:

„Acesta este un moment emoționant, în care le urăm bun venit la YouGov celor de la CPS GfK și echipei lor de experți. Este un pas important în misiunea noastră de a le oferi oamenilor o voce și de a ajuta organizațiile de toate tipurile să ia decizii mai bune. Împreună, definim viitorul cercetării de piață.

 

„YouGov și CPS GfK se bazează pe punctele forte ale fiecăreia și se completează reciproc, iar această achiziție rezolvă o provocare semnificativă din domeniu. Prin reunirea celor 60 de ani de experiență a CPS GfK în furnizarea de date comportamentale de cea mai bună calitate și a datelor referitoare la atitudine ale YouGov, lider de piață, într-un singur loc, clienții noștri pot înțelege pe deplin ce gândește, ce dorește și ce cumpără lumea.

 

„Împreună vom investi și ne vom dezvolta capacitățile comune, ceea ce ne va permite să realizăm viziunea noastră de a deveni principalul furnizor de date despre cumpărători, marketing și opinii. Cu soluții de date conectate, informații de specialitate și analize de piață de calitate superioară, această combinație de neegalat înseamnă că vom crea pentru clienții și partenerii noștri mai multă valoare ca niciodată.”

 

Stefan Heremans, Președinte, CPS GfK:

„Achiziția CPS GfK de către YouGov este un moment de schimbare pentru CPS GfK, pentru clienții noștri și pentru sectoarele de FMCG/Retail din toată Europa. Împreună, CPS GfK și YouGov le vor permite clienților să înțeleagă fiecare etapă a călătoriei cumpărătorului – de la ce cumpără și de unde cumpără și până la motivul și modul în care își fac cumpărăturile – prin publicitate, localizare și media.

 

„Timp de peste 60 de ani, CPS GfK a oferit clienților informații despre ceea ce cumpără clienții și de ce cumpără. Acum, când devenim parte a familiei YouGov, clienții noștri se pot aștepta la aceeași calitate a datelor de care au beneficiat dintotdeauna. Dar suntem încântați de faptul că vom aprofunda și mai mult relațiile dintre ei și noi prin intermediul datelor excepționale ale YouGov privind opiniile, motivațiile, dorințele și obiceiurile media ale consumatorilor.

 

„CPS GfK și YouGov au multe în comun – inclusiv panelurile noastre de calitate superioară, în cadrul cărora milioane de oameni ne împărtășesc datele lor în fiecare oră a fiecărei zile, precum și datele noastre de elită din domeniu, care le oferă clienților certitudine. Așteptăm cu nerăbdare să investim în platformele, produsele și paneliștii noștri pentru a le oferi clienților noștri cea mai cuprinzătoare perspectivă asupra călătoriei consumatorului din întreaga regiune. Suntem entuziasmați de acest nou capitol din lunga noastră istorie, care creează mai multă valoare pentru oameni și pentru companiile din întreaga lume.”

 

Informații cheie:

  • YouGov furnizează studii permanente de audiență de la 26 de milioane de membri înregistrați în panelurile CPS GfK de pe 55 de piețe.
  • YouGov are în prezent peste 1.800 de angajați care lucrează cu peste 4.000 de clienți din întreaga lume.
  • Informațiile CPS GfK se bazează pe 18 milioane de călătorii de cumpărături din mii de gospodării și cartografiază peste 1.500 de retaileri, acoperind peste 2,1 milioane de SKU-uri.
  • CPS GfK are o tradiție de 60 de ani ca lider de încredere, lider de piață în ceea ce privește datele, cercetarea și analiza comportamentului de cumpărare.
  • CPS GfK are peste 1.100 de angajați care activează pe 16 piețe din Europa și paneluri partenere pe alte două piețe.

 

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *