LOADING

Type to search

COMPUTING STIRI

XPG a lansat mouse-ul de gaming ALPHA

Share

XPG, furnizor de sisteme, componente și periferice pentru gaming, a lansat mouse-ul de gaming ALPHA – cu și fără fir.

Noul model are un design ergonomic, senzor PAW-3335 eficient din punct de vedere energetic și comutatoare OMRON premium pentru confort și performanță.

Mouse-ul de gaming ALPHA are contururi curbate simple și elegante, cu o aderență confortabilă, care reflectă limbajul de design industrial al XPG, numit “Exoskeleton”. Filozofia de design pune accentul pe un echilibru între formă și funcție, cu accent pe ergonomie. Prin studierea datelor provenite de la un număr mare de subiecți diverși, folosind aplicația de scanare a mâinii condusă de inteligența artificială a XPG, compania a reușit să determine forma optimă a mouse-ului. De exemplu, lățimea totală a mouse-ului este derivată din media măsurătorilor degetelor, date colectate pentru a crea un dispozitiv cu o dimensiune ideală la prindere.

La interior, XPG ALPHA va impresiona și el. Echipat cu un senzor PAW-3335 de la Pixart, eficient din punct de vedere energetic și de înaltă performanță, acesta oferă o gamă de setări DPI de la 100 la 16000 pentru a satisface cerințele tuturor tipurilor de jocuri. În plus, un buton triunghiular programabil din partea superioară a mouse-ului oferă o flexibilitate excelentă în conectarea la software-ul XPG PRIME. XPG ALPHA este, de asemenea, fabricat pentru a rezista în timp, cu comutatoare OMRON premium rezistente până la 60 de milioane de click-uri. Modurile sale de conectare includ o conexiune wireless 2.4G cu latență redusă prin intermediul unui dongle dedicat pentru jocuri sau o conexiune directă Bluetooth standard pentru versatilitate și productivitate, oferind până la 60 de ore de autonomie a bateriei, utilizând în continuare iluminarea LED implicită.

Iluminarea RGB a modelului ALPHA difuzează o lumină subtilă și elegantă prin intermediul a 3 zone dedicate, independente una de cealaltă. Setările de lumină pot fi salvate folosind 3 profiluri hardware personalizabile sau prin intermediul software-ului XPG PRIME.

XPG ALPHA este un mouse de gaming customizabil prin software, în care butoanele, setările DPI și efectele de iluminare RGB pot fi personalizate și adaptate la nevoile fiecărui utilizator. Butoanele programabile, asignările de butoane și setările macro pot fi programate și salvate în profiluri de utilizator pentru o comutare fără probleme între PC-uri. A

Tags:

You Might also Like