LOADING

Type to search

STIRI TECH

XPG a lansat carcasa PC Mid-Tower VALOR AIR

Share

XPG a lansat carcas mid-tower pentru PC VALOR AIR, care pune accentul pe optimizarea fluxului de aer.

Carcasa are un panou lateral din sticlă securizată pentru a scoate în evidență și componentele interioare. Deși are dimensiuni compacte, VALOR AIR oferă un spațiu interior generos pentru a susține și acomoda hardware și componente. Carcasa mid-tower este potrivită pentru toate tipurile de gameri și entuziaști PC. Cu o dinamică optimizată a fluxului de aer, spațiu amplu și un design deosebit, aceasta oferă un echilibru perfect între formă și funcționalitate.

Carcasa atrage eficient aerul rece de la exterior pentru a fi aspirat prin intermediul a 3 ventilatoare de 120 mm preinstalate în partea frontală și a unui ventilator de 120 mm aflat în partea din spate care va evacua aerul încălzit. Deși are dimensiuni de economisire a spațiului, acest model este capabil să găzduiască plăci grafice cu o lungime de până la 335 mm.

XPG VALOR AIR dispune de un panou frontal magnetic detașabil brevetat XPG și este echipată cu un panou lateral din sticlă securizată. În plus, panoul lateral este ușor de îndepărtat prin simpla slăbire a șuruburilor. O serie de porturi I/O aflate în partea superioară include două porturi USB 3.2 Gen 1 și o mufă combo pentru căști/microfon. Filtrele de praf sunt, de asemenea, proiectate cu un mecanism detașabil și un mecanism magnetic care face curățarea convenabilă și intuitivă.

XPG VALOR AIR este echipată cu două suporturi detașabile pentru HDD/SSD de 2,5″ în partea din spate a slotului pentru placa de bază, pe care utilizatorii le pot instala și îndepărta cu ușurință. O carcasă suplimentară detașabilă pentru unitățile combo de 2,5″/3,5″ este amplasată sub carcasă, ceea ce sporește flexibilitatea gestionării cablurilor PSU.

Tags: