LOADING

Type to search

STIRI TECH

Xiaomi CyberDog: Tehnologia și inovația își dau întâlnire în Orange Shop Baneasa

Share

Orange și Xiaomi te invită pe 2 și 3 august, în magazinul Orange Shop Băneasa, să vezi în acțiune, pentru prima dată în România, Xiaomi CyberDog. CyberDog reprezintă prima incursiune Xiaomi în robotica patrupedă și un pas important al companiei în dezvoltarea de inovații tehnologice.

Câinele-robot CyberDog beneficiază de numeroși senzori, precum module GPS, senzori ultrasonici și de atingere, dar și de numeroase camere, ce îi permit să perceapă informațiile exterioare și să răspundă la diferite comenzi în mod natural. Acesta are capacitatea de a realiza o gamă variată de mișcări, precum mersul la pas, alergarea, virajele stânga-dreapta, rostogolirea sau salturile spectaculoase. De asemenea, CyberDog are capabilitatea de a răspunde la comenzile vocale și își recunoaște automat stăpânul.

Xiaomi CyberDog este dezvoltat pentru numeroase scenarii de utilizare și poate fi atât un companion similar unui cătel adevărat cât și o platformă de inovație pentru dezvoltatorii care pot realiza diverse scenarii de utilizare prin intermediul platformei open source de care dispune.

Dacă ești curios să descoperi tot ce poate face CyberDog, te așteptăm la cele două sesiuni demonstrative realizate live în intervalele 12:30-14:00 și 16:00-18:00, pe 2 și 3 august în magazinul Orange Shop Băneasa.

Tags: