LOADING

Type to search

FEATURED SMARTPHONES STIRI

vivo sărbătoreşte doi ani pe piaţa din Europa

Share

vivo marchează astăzi doi ani pe piaţa europeană. În aceşti doi ani, vivo şi-a extins prezenţa şi pe alte pieţe europene, idar România s-a aflat printre primele zece pieţe din Europa unde a fost lansată o gamă extinsă de smartphone-uri şi unde utilizatorii au putut descoperi produsele vivo inovatoare, cu design unic.

Doi ani de inovaţie în Europa

În doi ani de prezenţă pe piaţa din Europa, vivo a fost mereu atent la nevoile utilizatorilor şi a introdus numeroase inovaţii tehnologice care au facilitat accesul utilizatorilor la tehnologii de fotografiere uimitoare. Una dintre primele inovaţii aduse pe piaţa europeană a fost Gimbal 2.0, tehnologia de stabilizare ce reduce mişcarea, permiţând utilizatorilor să realizeze înregistrări profesionale în medii naturale, unde este nevoie de stabilizare. În plus, vivo a încheiat un parteneriat strategic cu ZEISS, una dintre primele companii inovatoare din domeniul opticii şi împreună cu aceasta a lansat flagship-ul vivo X60 Pro. Odată cu lansarea modelului V21 5G, vivo a dus la un nou nivel fotografierea cu dispozitivele mobile pentru iubitorii de selfie. Camera frontală de 44MP cu Stabilizator Optic de Imagine (OIS) şi sistemul Dual Spotlight au ajutat utilizatorii să obţină selfie-uri şi filmări mai clare, chiar şi pe timp de noapte.

În 2022, vivo a dezvoltat câteva tehnologii remarcabile, precum introducerea design-ului în culori schimbătoare pentru seria V, a continuat dezvoltarea tehnologiilor de fotografiere profesională pentru seria vivo X, a consolidat parteneriatul cu ZEISS şi a devenit sponsor pentru campionatele UEFA EURO 2020 şi 2024.

Tehnologie pentru design care îşi schimbă culoarea

Lansată în martie 2022, vivo a stabilit un nou standard de design folosind o tehnologie unică ce schimbă culoarea telefonului. După trei ani de cercetare intensă şi numeroase teste de laborator, utilizatorii se pot bucura acum de design-ul fotocromatic care îşi schimbă culoarea din auriu în verde-albastru când este expus la lumina soarelui. Cu primul dispozitiv care include această caracteristică, vivo aduce cel mai recent smartphone al său avangardist, vivo V23 5G, în Europa. Noul model din seria V iese în evidenţă atât prin sistemul avansat de camere frontale, pentru selfie-uri mai bune şi fotografii grandangulare folosind camera frontală de 50MP, cât şi prin design-ul său deosebit.

Sărbătorind X80 Pro în stil vivo

În iunie 2022, vivo a organizat la Berlin evenimentul Xpedition – prima lansare pan-europeană a unui produs vivo, subliniind importanţa pieţei europene pentru strategia sa globală. Pentru prima dată, oamenii din toată Europa au avut ocazia să testeze dispozitivele la evenimentul de lansare şi astfel să îşi creeze o impresie despre parteneriatul strategic cu ZEISS. Bazat pe tehnologiile de fotografiere profesională folosite la seria vivo X, modelul X80 Pro, cu mod cinematografic, performanţe de top şi inovaţii tehnologice, demonstrează dorinţa de a oferi utilizatorilor cea mai bună experienţă la fotografiere şi filmare.

Conectând fanii fotbalului din toată lumea

Prin parteneriate sportive locale şi europene puternice, cum ar fi cel cu UEFA EURO 2020 şi 2024TM, vivo este elementul care uneşte pasiunea pentru sport şi dorinţa de a surprinde un moment important în „Cadrul Perfect“.

vivo în România

“De la lansarea în România, în aprilie 2020, am aflat că piața locală este curioasă de tot ce este nou, deschisă la inovații și produse de calitate la un preț corect. Portofoliul vivo se adresează nevoilor pieței la toate nivelurile prin seriile de smartphone-uri Y, V și X și gama de căști True wireless. Cu pași mici, dar încrezători, am reușit să câștigăm încrederea consumatorilor locali, oferind o experiență vivo personalizată prin produsele și prin parteneriatele noastre strategice. În următorii ani, ne propunem să îmbunătățim experiența vivo pentru consumatori, menținând standarde înalte pentru produsele noastre și pregătind o mulțime de lucruri remarcabile,” a declarat Erik Zhu, director general al biroului reprezentativ vivo în România.

Tags: