LOADING

Type to search

FEATURED STIRI TECH

vivo lansează Funtouch OS 13 bazat pe Android 13

Share

vivo a lansat oficial noul sistem de operare Funtouch OS 13 pentru consumatorii din Europa. Bazat pe noul Android 13, sistemul de operare actualizat combină design-ul vivo deosebit cu opţiuni de personalizare noi şi îmbunătăţite, oferind confidenţialitate şi securitate avansate, precum şi funcţii de control noi pentru o experienţă excelentă, fără întreruperi. vivo îşi doreşte să le ofere consumatorilor o experienţă superioară şi să îi încurajeze să îşi exprime creativitatea şi personalitatea cu ajutorul dispozitivelor.

Un ecran cu amprenta personalităţii tale 

Sistemul de operare Funtouch OS 13 le oferă consumatorilor mai mult control asupra ecranului principal. Cu ajutorul funcţiei pentru pictograme monocrom, aceștia pot schimba culoarea pictogramelor de pe ecranul principal pentru a se potrivi cu fundalul, cu setările din sistem şi cu interfeţele aplicaţiilor, exprimându-şi astfel creativitatea şi personalitatea.

În plus, noul sistem permite consumatorilor să personalizeze culorile interfeţei şi ale aplicaţiilor incluse, inclusiv culorile pentru bara cu notificări, controlul volumului, calculator şi ceas. Telefonul poate folosi culoarea fundalului şi a temei preferate de consummator pentru a stabili nuanţa de culoare potrivită pe care o aplică pe interfaţa pentru aplicaţii, oferind telefonului un aspect mai personal. 

Protecţie şi securitate îmbunătăţite 

Noua funcţie de marcare a aplicaţiilor ajută la menţinerea siguranţei datelor sensibile, oferindu-le consumatorilor mai multă securitate şi intimitate. Când dispozitivul este folosit de o altă persoană, funcţia de marcare pe două niveluri menţine vizibilă aplicaţia aleasă şi împiedică accesul la alte aplicaţii de pe telefon. Această funcţie oferă mai multă flexibilitate, permiţând consumatorului să seteze parametrii şi să controleze acţiunile permise în cadrul aplicaţiei marcate când telefonul este folosit de alte persoane.

De asemenea, această actualizare le permite consumatorilor să ascundă fotografiile şi filmările şi să aleagă în mod selectiv accesul unor aplicaţii la anumite fotografii, prevenind astfel vizualizarea nedorită pe telefonul lor, pentru şi mai multă intimitate.

Comenzi îmbunătăţite şi funcţii uşor de folosit, pentru mai multă comoditate

Pentru a oferi consumatorilor vivo o experienţă cât mai integrată, Funtouch OS 13 asigură o gestionare îmbunătăţită a aplicaţiilor cu ajutorul iManager, care ajută la monitorizarea timpului de utilizare a aplicaţiilor. Dacă procesorul este suprasolicitat, consumatorii pot închide aplicaţia respectivă cu o simplă atingere. De asemenea, iManager previne supraîncălzirea prin reducerea numărului de aplicaţii active şi prin sincronizarea frecvenţei procesorului cu funcţia de răcire a telefonului.

Pe lângă informaţiile despre vreme, panoul de control oferă un card AQI pentru consumatorii preocupaţi de sănătate care vor să primească informaţii actualizate despre calitatea aerului, având la dispoziţie un index PM2.5 detaliat.

Ca de fiecare dată, vivo oferă o experienţă premium la fotografiere şi filmare, aceste funcţii urmând să fie îmbunătăţite şi mai mult în curând. Vizorul profesional face fotografierea mai uşoară datorită noului inel de stabilizare care ajută la eliminarea mişcării mâinilor.

De asemenea, noul sistem de operare a îmbunătăţit procesul de editare video, permiţând consumatorilor să oprească sunetul filmării în timpul editării şi chiar să facă reglaje exacte de volum pentru fiecare segment al unei filmări, facilitând astfel realizarea filmărilor cu aspect profesional.

În ceea ce priveşte accesibilitatea, au fost îmbunătăţite corectarea şi inversiunea culorilor şi adăugată opţiunea de a elimina animaţiile pentru utilizatorii cu nevoi specifice, precum deficienţe de vedere.

Sistemul de operare Funtouch OS 13 va fi disponibil din 24 octombrie 2022, începând cu modelul X80 Pro. vivo va oferi treptat acest sistem de operare cât mai multor utilizatori din toată lumea, aducând experienţe inovatoare incredibile.

Tags:

You Might also Like