LOADING

Type to search

COMPUTING STIRI

TP-Link lansează în România sistemu Mesh cu tehnologie Wi-Fi 6E Deco XE75

Share

TP-Link lansează pe piața din România primul său sistem Mesh Tri-Band compatibil cu tehnologia Wi-Fi 6E, modelul Deco XE75.

Astăzi, tehnologia Wi-Fi joacă unul dintre cele mai importante roluri în viața noastră de zi cu zi. Lucrăm de acasă, ne jucăm pe PC ori consolă, vizionăm filme și ne bazăm pe o conexiune puternică, stabilă și sigură pentru tot ceea ce facem. Cum toate aceste activități menționate anterior se îmbunătățesc și evoluează constant, noi avem nevoie de cea mai recentă tehnologie care să le susțină. Cu tehnologia Wi-Fi 6E, chiar și cea mai solicitantă activitate în online se va desfășura fără întreruperi. În plus, toate aceste beneficia le poți avea chiar la tine acasă.

Tehnologia Mesh Wi-Fi, acum în bandă de 6 GHz 

Utilizatorii pot acum să profite la maximum de cele mai recente tehnologii Wi-Fi și să se bucure de o rețea mai eficientă, cu o capacitate mai mare. Utilizarea benzii de 6 GHz duce conexiunea Wi-Fi 6 la nivelul următor, pentru ca dispozitivele să-și poată atinge adevăratul potențial. Un avantaj major este acela că banda de 6 GHz este dedicată exclusiv gadgeturilor compatibile Wi-Fi 6E, iar acest lucru înseamnă că utilizatorii nu se vor confrunta cu probleme de interferențe sau congestie generate de dispozitivele mai vechi.

Testele realizate cu Deco XE75 arată că utilizarea benzii de 6 GHz este cu 20% – 40% mai fluidă decât navigarea în banda de 2,4 GHz sau în cea de 5 GHz, lucru care se traduce într-o rețea cu mai puține interferențe, într-un throughput cu 300% mai mare și o latență redusă cu până la 90%, comparativ cu banda de 5 GHz.

În total, Deco XE75 oferă o viteză de până la 5400 Mbps pentru o acoperire de până la 670metri pătrați (pentru varianta 3 pack) și utilizează capacitățile benzii de 6 GHz pentru a permite rularea aplicațiilor ce necesită o lățime de bandă mare și un flux de date mai rapid.

Utilizatorii se pot bucura de streaming 8K fluid și de experiențe VR/AR fără efectul de buffering. Conectivitatea cu latență mai mică asigură că fiecare experiență de joc online rămâne perfectă și imersivă.

Acoperire puternică pentru fiecare colț al locuinței și mai multe dispozitive conectate simultan 

Deco XE75 elimină zonele cu semnal slab și oferă o conexiune Wi-Fi mai stabilă și mai puternică în întreaga casă, datorită tehnologiilor BSS Coloring și Beamforming. BSS Coloring reduce întârzierile și interferențele, permițând în același timp mai multe transmisii de date simultan, iar Beamforming identifică dispozitivele și concentrează puterea semnalului wireless către acestea.

Mai mult, indiferent de câte ecrane sau dispozitive sunt pornite în același timp, cea mai nouă generație Wi-Fi permite o conexiune fără congestie. Deco XE75 construiește o rețea mai eficientă, cu un debit mai mare pe dispozitivele conectate în medii dense. Astfel, utilizatorii pot conecta până la 200 de dispozitive, pentru o experiență wireless fără lag și fără scăderea performanței.

Wi-Fi AI-Driven, pentru adaptare perfectă la orice tip de rețea personalizată  

Sistemul Deco Mesh formează o rețea unificată cu un singur nume, iar Roamingul AI încorporat creează soluția Wi-Fi Mesh ideală, datorită algoritmilor săi sofisticați și procesului de self-learning.

De asemenea, prin criptarea WPA3 îmbunătățită și soluția TP-Link HomeShield, Deco XE75 devine unul dintre cele mai sigure sisteme Wi-Fi Mesh, menținând rețeaua de acasă în siguranță. TP-Link HomeShield gestionează timpul petrecut online și blochează conținutul necorespunzător. În același timp, părinții se pot folosi de opțiunile de Control Parental pentru a monitoriza timpul petrecut online de cei mici și conținutul accesat. Mai mult, funcțiile de calitatea serviciului (QoS) și Network Protection mențin rețeaua în siguranță.

Principalele caracteristici ale ale Sistemului Mesh Wi-Fi 6 E Deco XE75: 

– Whole-Home Wi-Fi 6E – Acoperire de până la 670 de metri pătrați (3-pack) cu Wi-Fi de ultimă generație;

– Bandă nouă de 6 GHz – Elimină interferențele de la toate dispozitivele vechi și oferă un backhaul dedicat puternic pentru a eficientiza performanța Wi-Fi a dispozitivelor care nu sunt de tip 6E;

– Adevărata viteză Tri-Band – Toate cele trei benzi Wi-Fi funcționează împreună pentru a dezlănțui vitezele totale ale rețelei, până la 5.400 Mbps pentru 200 de dispozitive conectate simultan;

– AI-Driven Mesh – Rețea unificată, cu un singur nume și o singură parolă, oferind în același timp cele mai bune conexiuni pe măsură ce utilizatorii se deplasează dintr-o cameră în alta;

– TP-Link HomeShield – Păstrează rețeaua în siguranță, cu funcții de ultimă generație pentru protecția rețelei și a dispozitivelor IoT;

– Configurare mai ușoară ca niciodată – cu ajutorul aplicației TP-Link Deco, disponibile în limba română;

– Compatibilitate universală – Deco XE75 este compatibil cu toate generațiile Wi-Fi și funcționează cu orice furnizor de servicii de internet (ISP).

Modelul Deco XE75 compatibil Wi-Fi 6E poate fi achiziționat online, de pe site-urile magazinelor partenere, la un preț recomandat de 3,276.99 lei. 

Tags: