LOADING

Type to search

FEATURED STIRI

Telekom Romania Mobile devine rețeaua 100% nelimitată pentru utilizatorii de cartele prepaid

Share

Urmându-și promisiunea “Mobil așa cum vrei. Simplu și corect”, făcută clienților în luna noiembrie, Telekom Romania Mobile anunță o nouă surpriză pentru sezonul iubirii, destinată de această dată utilizatorilor de cartele preplătite, care își doresc să fie conectați nelimitat cu cei pe care îi iubesc.

Astfel, în perioada 14 februarie – 31 martie, rețeaua Telekom Mobile devine 100% nelimitată pentru toți clienții prepaid, cât timp au activă orice opțiune cu beneficii, fie că sunt deja utilizatori ai serviciilor preplătite, fie că aleg acum cartela Telekom. Aceștia vor primi automat bonus beneficii nelimitate – internet, minute și SMS-uri naționale – fără nicio obligație și fără niciun cost suplimentar, ca să își poată exprima nelimitat emoțiile și sentimentele.

Astfel, Telekom Mobile își reafirmă angajamentul de a oferi clienților existenți aceleași beneficii ca și celor noi, inclusiv pentru utilizatorii de cartele prepaid.

În această perioadă în care sărbătorim dragostea, ne bucurăm să anunțăm o nouă surpriză, de această dată pentru clienții de cartele preplătite, care vor primi automat beneficii nelimitate, până pe 31 martie, pentru a-și putea împărtăși iubirea fără limite. Continuăm astfel eforturile de a îmbunătăți experiența clienților noștri și de a le oferi soluții de comunicare simple, fără griji, și fără costuri suplimentare”, a declarat Andreea Cramer, Chief Commercial Officer, Telekom Romania Mobile Communications S.A.

Pentru a reîncărca o cartelă și pentru a activa oricare dintre opțiunile cu beneficii, utilizatorii de servicii preplătite Telekom Mobile au la dispoziție mai multe modalități: prin reîncărcarea de pe un abonament, online pe mobile.telekom.ro (prin autentificarea în contul MyAccount, secțiunea Reîncărcare, cu card bancar sau cod de reîncărcare), cu ajutorul unei cartele valorice (din orice magazin Telekom Romania Mobile sau reprezentant autorizat), prin reîncărcare electronică sau direct în orice magazin Telekom Mobile.

Telekom Mobile va continua eforturile de a le oferi românilor servicii mobile așa cum își doresc, simple și corecte, având ca prioritate dorințele, așteptările și opiniile acestora, și căutând cele mai bune soluții pentru a le satisface.

Tags:

You Might also Like