LOADING

Type to search

ENTERTAINMENT STIRI

Technics – receiverul de rețea cu CD Technics SA-C600

Share

Technics lansează receiverul de rețea cu CD de rețea SA-C600 într-un nou și elegant finisaj alb mat, adăugând un design nou și modern la gama sa emblematică disponibilă în nuanțe argintiu și negru.

SA-C600-W este un dispozitiv compact all-in-one care oferă un sunet bogat și impresionant. Pentru iubitorul de muzică pasionat care ascultă o piesă cu tonuri profunde și emoționante, ori pentru audiofilul experimentat care ascultă un ritm în forță, SA-C600-W produce un sunet clar, expresiv și puternic pentru CD-uri, radio sau pentru streaming de conținut de înaltă rezoluție.

Făcând parte din gama Technics Premium Class, SA-C600-W se potrivește perfect cu pickupul cu antrenare directă SL-1500C de culoare albă. Împreună formează un sistem hi-fi compact, foarte atractiv, de ultimă generație, care combină materiale de calitate superioară, construcție precisă și execuție meticuloasă.

Design atemporal

Integrarea estetică a tehnologiei în spațiile moderne ale locuințelor a atins un nou nivel de prioritate. Pornind de la tradiția Technics în materie de inovație și stil, lansarea noului finisaj alb mat extinde posibilitățile pentru iubitorii de muzică, din ce în ce mai interesați de stilul și designul sistemelor lor hi-fi“, spune Frank Balzuweit, Senior Product Manager la Technics Europe.

Varianta pe alb evidențiază, de asemenea, designul pur, minimalist și elegant al SA-C600“, adaugă Balzuweit. “Folosește doar elementele operaționale minime necesare unui receiver hi-fi, cu mecanismul CD plasat pe panoul superior care, în timpul redării CD-urilor, oferă experiența discurilor de vinil a pickupurilor noastre.”

Funcționalitate de top și sunet superb

Receiverul de rețea cu CD Technics SA-C600 deține o multitudine de caracteristici și funcționalități și oferă un mediu audio de top, grație ingineriei superioare a sunetului de la Technics.

Caracteristicile includ:

  • Integrare cu platforma Chromecast de la Google pentru acces la marea majoritate a serviciilor de streaming muzical, cum ar fi Tidal, Qobuz sau Amazon Music, precum și la DAB+ și la internet radio.
  • O unitate CD încorporată care oferă un sunet hi-fi de ultimă generație de pe CD-uri
  • procesorul JENO (Jitter Elimination and Noise-shaping Optimisation) și tehnologia proprietară de amplificare complet digitală pentru a oferi o reproducere muzicală uimitor de puternică și detaliată într-o mare varietate de boxe.
  • O intrare Phono-MM de calitate superioară, care permite conectarea pickupurilor pentru o calitate de redare ridicată a discurilor de vinil
  • funcția Space Tune, care permite calibrarea optimă pentru a se potrivi oricărei locații și oricărui mediu și pentru a oferi o experiență de ascultare superbă, ceea ce înseamnă aceeași calitate audio, indiferent de locul în care este amplasat în casă
  • Controlat în totalitate printr-o telecomandă sau prin intermediul aplicației Technics Audio Centre de pe tablete sau smartphone-uri
  • Diverse intrări analogice și digitale pentru conectarea surselor externe, dacă este necesar, pentru a crea experiențe de ascultare atractive și personalizate

Toate acestea fac din SA-C600-W un echipament hi-fi relevant și unic care oferă atât o multitudine de opțiuni de conținut muzical cât și un design elegant, atemporal.

 Noua versiune albă a modelului SA-C600 va fi disponibilă începând cu luna mai 2024 la distribuitorii Technics autorizați.

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *