LOADING

Type to search

COMPUTING ENTERTAINMENT FEATURED STIRI TECH

Synology anunță lansarea BeeStation: soluția perfectă pentru stocarea și gestionarea datelor personale în Cloud

Share

Într-un pas semnificativ către simplificarea și accesibilitatea stocării datelor personale în cloud, Synology a dezvăluit astăzi BeeStation, un gadget inovator destinat celor ce caută o soluție eficientă și ușor de utilizat. BeeStation promite să transforme procesul de salvare, gestionare și partajare a fișierelor într-o experiență adaptabilă oricărui stil de viață, fără taxe de abonament și cu un control total asupra datelor private.

Lewis Sheng, Product Manager Synology Inc., a subliniat importanța BeeStation în cadrul ecosistemului Synology, afirmând:

“Timp de aproape două decenii, Synology a fost lider în furnizarea de soluții NAS, oferind caracteristici avansate pentru entuziaștii și profesioniștii din domeniul tehnologiei. BeeStation reprezintă răspunsul nostru la o altă nevoie esențială. Acesta combină toate funcțiile de gestionare a fișierelor și de backup într-o soluție hardware și software mai accesibilă și simplificată.”

Configurare Rapidă și Simplă: BeeStation este echipat cu un hard disk încorporat de 4TB*, oferind spațiu suficient pentru documente, fișiere personale, fotografii și videoclipuri. Configurarea dispozitivului este extrem de simplă, utilizatorul final necesitând doar să scaneze un cod QR și să conecteze cablurile corespunzătoare.

Partajare personalizată: BeeStation permite utilizatorilor să creeze spații de stocare private pentru fiecare membru al familiei, asigurând astfel respectarea intimității și securitatea datelor. Această caracteristică nu necesită cunoștințe avansate de IT sau de rețelistică, oferind fiecărui membru al familiei un spațiu dedicat, sigur și personal.

Funcții Avansate de Backup și Inteligență Artificială: BeeStation protejează automat fotografiile și videoclipurile de pe dispozitivele iOS și Android realizând copii de rezervă automate, asigurând securitatea celor mai importante amintiri. De asemenea, instrumentul de organizare a fotografiilor cu inteligență artificială facilitează gestionarea bibliotecii foto, permițând găsirea și partajarea mai ușoară a imaginilor sau albumelor specifice, prin recunoașterea persoanelor și obiectelor.

Backup pentru diverse surse de date: BeeStation are capacitatea de a face copii de rezervă ale fișierelor din Google Drive, Microsoft OneDrive, Dropbox și unități USB conectate, asigurând utilizatorilor păstrarea întotdeauna a unei copii a datelor importante.

Tags:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *