LOADING

Type to search

COMPUTING

Technics își extinde portofoliul de căști True Wireless cu EAH-AZ40M2

Share

Technics anunță lansarea noilor sale căști compacte și ușoare, EAH-AZ40M2. Alăturându-se celor lansate recent, EAH-AZ80 și EAH-AZ60M2, EAH-AZ40M2 completează portofoliul de căști True Wireless al mărcii, oferind o calitate superbă a sunetului, la care se adaugă tehnologia Active Noise Cancelling și un confort de neegalat atunci când sunt folosite acasă, la serviciu și în călătorii.

Technics a apelat la expertiza sa vastă ca marcă audio legendară, cunoscută pentru calitatea pură a sunetului, pentru a realiza următoarea generație de căști. Inginerii săi s-au concentrat asupra fiecărui aspect al sunetului – drivere, acustică, structură mecanică și procesarea semnalelor digitale – pentru a se asigura că puteți auzi fiecare melodie sau apel telefonic cu cea mai mare claritate. Oferind posibilitatea de a trece de la muzică la anularea activă a zgomotului fără întrerupere, comutarea perfectă între până la trei dispozitive cu ajutorul conexiunii Bluetooth® Multipoint și o varietate de setări de personalizare, aceste noi căști se integrează perfect în orice stil de viață on-the-go.

Sunet clar specific Technics

Sunet evident superior. Acum fără cabluri.

Noile căști EAH-AZ40M2 oferă sunetul de înaltă calitate pentru care Technics a devenit cunoscut de-a lungul celor 55 de ani de istorie. Căștile au un driver de 6 mm care oferă un sunet clar, cu o senzație de gamă largă și profunzime. În ciuda designului compact, EAH-AZ40M2 adăpostește o cameră de control acustic pentru a optimiza debitul de aer și pentru a obține un sunet natural al vocii și alte sunete de frecvențe medii, un bas puternic și un armonizator pentru a netezi înaltele și a crea astfel un sunet dinamic cu mai puține distorsiuni. Rezultatul este un sunet bogat, captivant și expansiv, cu accente netede și precise, care vă permite să auziți fiecare detaliu.

În plus, EAH-AZ40M2 suportă sunet de înaltă rezoluție cu Bluetooth® și tehnologie LDAC[i] , oferind o gamă dinamică largă de sunet cu răspuns rapid și înaltă definiție.

Anulare imersivă a zgomotului

EAH-AZ40M2 este mai performant față de predecesorul său, EAH-AZ40, prin adăugarea tehnologiei Technics de anulare activă a zgomotului, permițându-vă să vă bucurați pe deplin de muzică sau de muncă fără a fi distras de zgomotul exterior. Un filtru software digital și un microfon feedforward suprimă în mod eficient zgomotul din exteriorul căștilor pentru a oferi niveluri ridicate de anulare a zgomotului.

Nivelurile de anulare a zgomotului pot varia foarte mult de la o persoană la alta din cauza diferențelor de formă a urechilor și a altor factori. Din acest motiv, puteți încerca cele patru mărimi diferite de auriculare incluse, de la extra mic la mare, pentru a vă găsi mărimea potrivită.

Caracteristici inteligente intuitive

Utilizare simultană la 3 dispozitive cu conexiune Bluetooth® Multipoint  

Conexiunea este esențială atunci când vă aflați în mișcare și gestionați întâlniri, apeluri și muzică pe mai multe dispozitive. În premieră în industrie, EAH-AZ40M2 acceptă conexiuni multipunct cu până la trei dispozitive Bluetooth® simultan, permițându-vă să comutați între surse fără întreruperi.

Tehnologie Beamforming pentru o conversație clară

EAH-AZ40M2 utilizează două microfoane MEMS pentru a vă izola în mod activ vocea și pentru a reduce zgomotul din jur cu ajutorul tehnologiei beamforming pentru apeluri clare, chiar și în medii zgomotoase sau în timp ce lucrați de acasă. Un număr total de patru microfoane – câte două pe fiecare ureche – joacă un rol semnificativ în susținerea unei conversații mai confortabile și mai firești la telefon.

Funcționare cu o singură cască

EAH-AZ40M2 pot fi utilizate independent atunci când se folosește doar casca stângă sau cea din dreapta. În cadrul aplicației Technics Audio Connect App, puteți ajusta acțiunile gesturilor de atingere și menținere, de atingere simplă, dublă și triplă (pentru creșterea/reducerea volumului, trecerea înainte/înapoi, activarea/dezactivarea modului ambiental sau de anulare a zgomotului) pentru a se potrivi preferințelor personale. Puteți chiar să atribuiți acțiuni specifice unuia sau celeilalte căști. Faptul că vă puteți configura căștile așa cum doriți sporește foarte mult opțiunile de personalizare, în special atunci când doriți să utilizați doar o singură cască.

Moduri de sunet ambiant

EAH-AZ40M2 este echipat cu moduri unice de sunet ambiental, care pot fi setate fie în modul “Natural Ambient”, fie în modul ” Attention”. Modul “Natural Ambient” captează toate zgomotele din jur, permițându-vă să ascultați muzică sau să vorbiți la telefon în timp ce sunteți atent la mediul înconjurător. Modul “Attention” captează sunetele din gama de frecvențe ale vocii umane, asigurându-vă că puteți auzi vocile umane din apropiere, cum ar fi anunțurile de la aeroport sau vocea unui membru al familiei acasă, reducând în același timp alte zgomote externe nedorite.

Autonomie mare a acumulatorului

Datorită autonomiei prelungite a acumulatorului, EAH-AZ40M2 poate continua să funcționeze atât timp cât doriți, chiar și cu sistemul de anulare a zgomotului pornit. Aceste căști compacte suportă 7 ore la o singură încărcare, cu o încărcare totală de până la 24 de ore în carcasa compactă de transport. Cu anularea activă a zgomotului activată, acestea permit o durată de redare a muzicii de 5,5 ore, cu un total de 18 ore în suport.

Funcții inteligente: Personalizare prin intermediul aplicației, rezistență la apă (IPX4)

Aplicația Technics Audio Connect App permite configurarea și controlul ușor al EAH-AZ40M2, oferind compatibilitate cu asistenții vocali[ii]  și personalizarea setărilor modului de sunet. O funcție de verificare a bateriei, un egalizator pentru super bass și posibilitatea de a comuta între ghidarea vocală și cea cu efecte sonore sunt noile setări oferite în aplicație.

Puteți lua EAH-AZ40M2 practic oriunde datorită rezistenței lor la apă, în conformitate cu standardul IPX4, ceea ce înseamnă că aceste căști vor rămâne intacte atunci când sunt stropite cu apă. Alexa este, de asemenea, integrat în EAH-AZ40M2.

Design confortabil pentru întreaga zi

EAH-AZ40M2 sunt mai compacte și mai ușoare decât modelele superioare, EAH-AZ80 și EAH-AZ60M2, și vor rămâne confortabil la locul lor indiferent de ceea ce faceți.

Căștile vin însoțite de auricularele Technics din silicon, care combină materiale de duritate diferită pentru a asigura o potrivire excelentă pentru un sunet de înaltă calitate și o izolare superioară. Puteți alege dintre patru dimensiuni diferite de căști, de la extra mic la mare, pentru a găsi cea mai bună potrivire pentru cel mai bun sunet.

EAH-AZ40M2 sunt disponibile în culorile negru, argintiu și auriu roz. Suportul foarte compact și portabil are, de asemenea, un finisaj de înaltă calitate și logo-ul Technics gravat pentru o experiență premium. 

EAH-AZ40M2 va fi disponibil începând cu începutul lunii iulie 2023.

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *