LOADING

Type to search

STIRI TECH

Synology a lansat C2 Object Storage

Share

Synology a anunțat disponibilitatea lui C2 Object Storage, un serviciu de stocare în cloud, simplu, scalabil și accesibil, perfect pentru companii.

Compatibil cu Amazon S3

Construit nativ cu Amazon S3 API, C2 Object Storage oferă utilizatorilor posibilitatea de a construi o arhitectură sofisticată de stocare a obiectelor și de a utiliza instrumentele și codul existente pentru o varietate de cazuri practice de utilizare, inclusiv construirea unui data lake, găzduirea web și media, rularea și dezvoltarea de aplicații cloud, realizarea de copii de rezervă și restaurarea datelor, precum și crearea de arhive de date.

Browser de fișiere intuitiv

Browser-ul de fișiere intuitiv folosit de C2 Object Storage permite utilizatorilor să încarce mai multe fișiere cu o selecție simplă prin glisare și plasare, gestionând tot conținutul dintr-un portal web. Astfel, fișierele pot fi mai ușor de gestionat și de găsit.

Prețuri accesibile

Acest serviciu nu necesita o taxă de solicitare API sau o taxă de ștergere a datelor. Astfel, Synology Object Storage taxează utilizatorii doar pe baza utilizării stocării și a descărcării în majoritatea scenariilor de utilizator.

Cu doar 6.99 USD pe lună, organizațiile pot utiliza 1TB de spațiu de stocare fără taxă suplimentară de transfer. Pentru orice trafic suplimentar, cum ar fi streaming web sau găzduire web, unde datele trebuie descărcate în mod constant și repetat, C2 Object Storage taxează doar 1 cent pe GB.

Tags: