LOADING

Type to search

STIRI TECH

Signify și Mercedes-AMG PETRONAS Formula 1 Team lansează un nou parteneriat pentru a conduce prin inovație responsabilă atât pe pistă, cât și în afara ei

Share

Signify (Euronext: LIGHT), liderul mondial în iluminat, anunță astăzi un nou parteneriat cu Mercedes-AMG PETRONAS F1 Team. Conectați de pasiunea comună pentru inovație tehnologică și sustenabilitate, acest parteneriat va duce mai departe viziunea echipei de a deveni una dintre cele mai sustenabile echipe sportive profesionale din lume.

Eric Rondolat, CEO, Signify a declarat:

„Suntem mândri să fim partnerii Mercedes-AMG PETRONAS F1, o echipă determinată să conducă atât pe pistă, cât și în afara acesteia. Împărtășim o pasiune pentru inovația responsabilă în vederea progresului în industriile noastre și dincolo de acestea. Angajamentul nostru comun de a acționa responsabil ne va conduce la dezvoltarea de tehnologii noi transformatoare și disruptive care să îmbunătățească performanța în beneficiul oamenilor și al planetei. 

Suntem entuziasmați să avem oportunitatea de a sprijini obiectivul câștigător al echipei Mercedes-AMG PETRONAS F1, oferind inovații de iluminat centrate pe om care pot îmbunătăți performanța echipei. Suntem onorați să asociem brandurile noastre cu unul dintre cele mai puternice din lume și să oferim fanilor experiențe de neuitat, atât pe circuit, cât și acasă. Cu multe colaborări deja începute, aștept cu nerăbdare să văd cum va evolua acest parteneriat.”

Toto Wolff, Team Principal și CEO, Mercedes-AMG PETRONAS F1 Team, a adăugat:

„Inovația și performanța sunt în centrul a tot ceea ce facem. Suntem, de asemenea, conștienți de responsabilitățile noastre sociale și, prin urmare, integrăm sustenabilitatea în fiecare acțiune. Parteneriatul cu Signify este un pas interesant care ne va ajuta să progresăm în ambele domenii. Tehnologia lor de iluminat de vârf alimentează deja mai multe curse nocturne, iar angajamentul lor de pionierat față de acțiunile climatice este o sursă de inspirație. Așteptăm cu nerăbdare să colaborăm pentru a stabili sinergii și a beneficia de sprijin pentru a deveni una dintre cele mai sustenabile echipe sportive din lume. De asemenea, credem că bunăstarea este strâns legată de performanță. Tehnologia și inovația în iluminat de la Signify vor asigura condiții optime pentru membrii echipei noastre și suntem entuziasmați să explorăm în continuare aceste oportunități.”

Richard Sanders, Chief Commercial Officer, Mercedes-AMG PETRONAS F1 Team, a declarat:

„Suntem încântați să primim Signify în familia noastră de parteneri. Suntem deja privilegiați să colaborăm cu unele dintre cele mai inovatoare companii din lume. Adăugarea unei alte companii de top mondial în ecosistemul nostru de parteneri, cum este Signify, este, prin urmare, fantastică. Suntem entuziasmați să colaborăm cu ei datorită tehnologiei lor inovatoare și angajamentului lor pentru sustenabilitate. Împreună, suntem încrezători că vom crea un parteneriat cu un impact profund și o moștenire durabilă.”

Signify și Mercedes-AMG PETRONAS F1 sunt dedicate inovației responsabile, plecând de la convingerea comună că performanța nu ar trebui să vină cu orice preț și că sustenabilitatea nu compromite performanța. Pe măsură ce ambele echipe continuă să conducă transformarea industriilor lor, inovația responsabilă susține performanța și conduce la rezultate sustenabile.

Responsabilitate ecologică

Signify a condus transformarea și decarbonizarea sectorului de iluminat și a anunțat recent Planul său de Tranziție Climatică pentru 2040, stabilindu-și viziunea de a atinge zero emisii nete până în 2040. Compania a redus emisiile de gaze cu efect de seră pe întregul lanț valoric cu 50% din 2019 și continuă să promoveze eficiența energetică și o tranziție energetică accelerată. Odată cu noul parteneriat, Signify se angajează să împărtășească cunoștințele și expertiza sa pentru a sprijini Mercedes-AMG PETRONAS F1 Team în dezvoltarea propriului Plan de Tranziție Climatică.

Bunăstare și performanță

Pentru a câștiga în Formula 1, fiecare membru al echipei trebuie să performeze la potențial maxim în fiecare moment. Inovațiile de iluminat Signify vor amplifica eforturile echipei de a crea condiții optime pentru piloți, ingineri și membrii echipei, ajutându-i să vadă, să se simtă și să performeze la cel mai înalt nivel. NatureConnect, EyeComfort și alte tehnologii vor aduce puterea luminii naturale în interior pentru a sprijini concentrarea cu o lumină confortabilă pentru ochi și pentru a susține ritmul natural al corpului și capacitatea de a se adapta la o agendă solicitantă.

Experiențe de neuitat

Iluminatul nostru strălucește pe circuitele nocturne din Singapore și Las Vegas, asigurând că cel mai rapid spectacol de pe pământ este perfect iluminat. Și pentru cei care nu sunt pe circuit, Signify oferă iluminat ambiental pentru TV și jocuri, transportând fanii de acasă în mijlocul acțiunii.

 

Tags: