LOADING

Type to search

ENTERTAINMENT FEATURED STIRI TECH

Schneider Electric anunță primul UPS conceput pentru gameri

Share

Schneider Electric a anunțat disponibilitatea surselor de alimentare neîntreruptibile (UPS) APC™ Back-UPS™ Pro Gaming în Europa.

 

Sărbătorind 40 de ani de fiabilitate legendară noul UPS a fost proiectat pentru a proteja echipamentele de gaming de pene de curent și pentru a oferi o conexiune robustă de alimentare, în ciuda fluctuațiilor de consum de energie.

 

Fiind primul UPS conceput special pentru gameri, streameri și influenceri, APC Back-UPS™ Pro Gaming oferă protecție neîntreruptă a energiei, chiar și în regiunile în care rețeaua este instabilă – menținând PC-urile consolele de top, streamerii și jucătorii conectați atât la experiențele lor din cadrul jocurilor online, cât și la publicul lor, indiferent de întreruperile de alimentare.

 

Pentru a oferi o protecție robustă, UPS-ul APC Back-UPS™ Pro Gaming dispune de putere de rezervă a bateriei cu undă sinusoidală – furnizând curentul electric constant necesar electronicelor sensibile și AVR (Reglarea automată a tensiunii) și ajutând la protejarea împotriva neregulilor de alimentare care pot duce la erori și tamponare în timpul unei întreruperi pentru a prelungi durata de viață a echipamentelor de jocuri.

 

APC Back-UPS™ Pro Gaming prezintă, de asemenea, un ”cerc reactor” patentat, vizibil din orice unghi, oferind informații despre starea de încărcare a UPS-ului și detalii despre supratensiuni, fluctuații, întreruperi de curent, evidențiind în același timp defecțiunile de cablare ale clădirii.

Caracteristici pentru jocuri APC Back-UPS™ Pro:

  • Cercul Reactor: Când UPS-ul este alimentat de sursa de alimentare de rezervă, cercul reactorului se bifează în jos pentru a arăta cât timp a mai rămas.
  • Înclinare de 160 de grade: APC s-a asigurat că cercul reactorului este stabilit la 160 de grade, astfel încât să fie vizibil din aproape orice unghi.
  • Iluminare funcțională: atunci când UPS-ul detectează o anomalie de alimentare – cum ar fi supratensiuni, fluctuații sau chiar defecțiuni de cablare – îi anunță pe utilizatori prin intermediul unor lumini pulsatoare.
  • Șase prize de rezervă pentru baterie: Prevăzută cu protecție la supratensiune, unitatea alimentează instantaneu produsele electronice sensibile, cum ar fi Xbox, PlayStation, PC-uri, televizoare sau routere/modemuri, în timpul unei pene de curent.
  • Patru prize suplimentare numai pentru supratensiune: concepute pentru a proteja împotriva supratensiunilor și „hard shutdowns” care pot deteriora permanent echipamentul.
  • Trei porturi USB frontale: Pentru a reîncărca alte dispositive sau accesorii, cum ar fi căștile pentru gaming și telefoanele mobile.
  • Design personalizat: Disponibil în două culori – Arctic (BGM1500) și Midnight (BGM1500B), ambele cu 12 lumini LED RGB personalizabile pentru a se potrivi cu configurația de gaming a utilizatorului.

 

Pe măsură ce tot mai mulți gameri și streameri investesc în echipamente scumpe și petrec mai mult timp implicând publicul online și concurând în jocuri, protejarea conexiunii lor este esențială. Schneider Electric, compania-mamă a APC, este un furnizor certificat de e-sport D&H, ceea ce înseamnă că pasionații de sporturi și profesioniștii deopotrivă se pot juca fără griji, știind că reputația lor nu va fi pătată de ceva în afara controlului lor.

 

Adăugarea UPS-ului APC Back-UPS™ Pro Gaming la configurațiile lor de acasă și de studio le permite gamerilor profesioniști și amatori, precum și influencerilor, să aibă încredere că vor rămâne:

 

  • Protejați: o baterie de rezervă pentru jocuri protejează sistemele valoroase de jocuri de peste șapte tipuri diferite de întreruperi de alimentare
  • Conectați: după închiderea sesiunii de gaming, sistemul continuă să ofere protecția alimentării routerului și/sau modemului.
  • În joc: dacă alimentarea este întreruptă sau pierdută în timpul jocului, APC Back-UPS™ Pro Gaming le permite gamerilor să încheie sesiunea și să culeagă recompensele pe care altfel le-ar pierde.
Tags: