LOADING

Type to search

FEATURED SMARTPHONES

Samsung Galaxy Z Flip5 și Galaxy Z Fold5 sunt disponibile la precomandă la Telekom Romania Mobile

Share

Telekom Romania Mobile anunță deschiderea precomenzilor pentru cea de-a cincea generație a smartphone-urilor Galaxy pliabile, Galaxy Z Flip5 și Galaxy Z Fold5, care oferă utilizatorilor experiențe unice, prezentând un design elegant și compact, opțiuni nelimitate și super performanțe.

Clienții interesați pot plasa o precomandă până pe 10 august 2023, pe https://mobile.telekom.ro/precomanda-samsung-z/.

Modelul Samsung Galaxy Z Flip5, cu o memorie internă de 512 GB, va putea fi precomandat la prețuri începând de la 649 de euro TVA inclus iar Samsung Galaxy Z Fold5 de 512 GB va putea fi cumpărat la prețuri începând de la 1.199 de euro TVA inclus (1 euro = 5 lei).

Oferta este valabilă la abonamentul Nelimitat 19, ce oferă clienților posibilitatea de a se bucura de o experiență mobilă în rețeaua 5G, la portarea unui număr cu abonament din altă rețea. Prețul variază în funcție de abonamentul Nelimitat ales și include, doar pentru perioada precomenzilor, două beneficii: avantaj client de până la 600 de lei, pentru dublarea capacității de stocare și o reducere extra, de până la 750 de lei.

Atât Galaxy Z Flip5, cât și Galaxy Z Fold5 au fost concepute cu atenție pentru a satisface așteptările în ceea ce privește durabilitatea. Ecranul principal este dotat cu un strat de dispersie a șocurilor pentru a asigura o rezistență sporită a ecranului. Împreună cu funcția IPX8, cadrul din Armor Aluminium și sticla Corning® Gorilla® Glass Victus®2 aplicată atât pe ecranul frontal Flex, cât și pe capacul din spate, Galaxy Z Flip5 și Galaxy Z Fold5 oferă protecția pe care consumatorii o așteaptă.

Cu performanțe puternice și o baterie optimizată alimentată de cel mai recent procesor, seria Samsung Galaxy Z redefinește limitele unui smartphone – indiferent dacă este deschis sau închis.

Noul ecran frontal Flex, acum cu o dimensiune de 3,78 ori mai mare decât generația anterioară, oferă o gamă extinsă de funcții existente și noi. În plus, noua husă Flipsuit Case pentru Galaxy Z Flip5 oferă protecție pentru dispozitiv, având inclusă o cartelă NFC ce se poate schimba, astfel încât utilizatorii pot asorta designul ecranului frontal Flex și designul carcasei, pentru o personalizare sporită.

Noul telefon Galaxy Z Flip5 beneficiază de un ecran principal de 6,7 inci și de unul secundar de 3,4 inci. Dimensiunile sunt de 71,9 x 85,1 x 15,1mm (pliat) – respectiv 71.9 x 165.1 x 6.9mm (extins). Greutatea este de 187 de grame. Galaxy Z Flip5 va veni în două variante de stocare internă de 256 GB, respectiv 512GB și beneficiază de o baterie duală de 3.700 mAh.

Culorile disponibile pentru noul model sunt Pink, Gray și Beige.

În ceea ce privește Galaxy Z Fold5, acesta dispune de un ecran mare, imersiv și o baterie de lungă durată în cel mai subțire și ușor model Fold de până acum.

Noul Galaxy Z Fold5 va putea fi comandat în variantele de culori Beige, Blue și Black.

Galaxy Z Fold5 are un ecran principal de 7,6 inci și unul secundar de 6,2 inci. Dimensiunile telefonului sunt 67,1 x 154,9 x 13,4mm pliat, respectiv 129,9 x 154,9 x 6,1mm extins. Are o greutate de 253 de grame, în timp ce spațiile de stocare internă variază între 256 GB și 1 TB. Bateria care însoțește noul dispozitiv are 4.400 mAh.

Totodată, S Pen Fold Edition a fost îmbunătățit pentru a oferi o experiență superioară de scriere pe Galaxy Z Fold5. Aceste specificații și instrumente oferă productivitate pe un ecran mare și permit utilizatorilor să finalizeze sarcini importante oriunde s-ar afla.

Galaxy Z Flip5 și Z Fold5 includ o gamă mai largă de materiale reciclate decât generațiile anterioare, inclusiv sticlă și aluminiu reciclate pre-consum, precum și plastic reciclat post-consum, provenit din plase de pescuit abandonate, butoaie de apă și sticle PET. Chiar și hârtia utilizată pentru cutia de ambalaj este realizată în întregime din material reciclat, în proporție de 100%.

Tags:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *