LOADING

Type to search

FEATURED SMARTPHONES

Românii au răspuns peste așteptări la noua ofertă simplă și transparentă a Telekom Mobile

Share

Noua ofertă Telekom Mobile lansată la jumătatea lunii noiembrie, care este disponibilă abonaților actuali, atât persoane fizice, cât și persoane juridice, a înregistrat rezultate peste așteptări din partea clienților.

Mișcarea pe care Telekom Romania Mobile a făcut-o este una strategică: clientul este pe primul loc, iar Telekom apreciază încrederea acestuia și se străduiește să o câștige prin oferte oneste și corecte. Telekom Mobile își ține promisiunile, astfel încât clienții să simtă cu adevărat că sunt pe mâini bune.

În cadrul acestei promisiuni, Telekom le-a oferit clienților existenți posibilitatea de a accesa aceleași oferte pe care un client nou le are la dispoziție și a schimbat asta începând cu luna noiembrie, când compania a lansat cele mai atractive oferte ale anului.

Am aflat că abonații noștri consideră că nu este corect ca noii clienți să fie tratați mai bine decât cei existenți. Astfel, am schimbat acest lucru prin intermediul ofertelor pe care le-am anunțat în luna noiembrie. Dacă sunteți clienții noștri existenți, primiți cea mai bună ofertă – la fel de simplu. Și promitem să păstrăm aceeași abordare în viitor. Alăturați-vă Telekom Romania Mobile și convigeți-vă singuri”, a spus Dina Tsybulskaya, Chief Executive Officer, Telekom Romania Mobile Communications S.A.

În consecinţă, volumul de reînnoiri în magazine a crescut cu 126% în noiembrie față de media lunară a lunilor anterioare din 2021, ianuarie – octombrie, într-un răspuns imediat al pieței la schimbarea perturbatoare operată de Telekom Mobile.

Telekom Mobile le mulțumește tuturor românilor care apelează la serviciile sale și le urează un An Nou fericit și sănătos, așa cum își doresc ei!

Tags:

You Might also Like