LOADING

Type to search

FEATURED SMARTPHONES STIRI

realme C31 si 9i 5G, disponibile în oferta Orange

Share

Telefoanele realme C31 și 9i 5G sunt disponibile la toate abonamentele Orange, după parteniatul încheiat cu operatorul de telefonie mobilă.

Parteneriatul  dintre cele două companii reprezintă o cale de acces mai rapidă către tehnologiile de ultimă oră oferite pe terminalele realme, la un preţ avantajos pentru clienții care își doresc și un abonament competitiv.

Încă  de la apariția brandului realme în anul 2018, scopul a fost de a  oferi tehnologie de ultimă generație la un preţ cât mai accesibil, astfel încât tinerii din toata lumea să își poată permite un telefon modern. Încercările realme au dat roade, astfel că brandul s-a extins  rapid la nivel internațional și se bucură de cea mai rapidă ascensiune și de vânzări excelente încă de la apariție.

Pentru clienții Orange, realme oferă modelele C31 și 9i 5G la toate abonamentele, acoperind astfel plaja de oferte din segmentul mid-range. Cele două telefoane au un raport preț-calitate excelent şi vin echipate cu tehnologie de ultimă generație.

realme 9i 5G este echipat cu procesor MediaTek MTK D810 capabil să ruleze jocurile și aplicațiile cele mai populare. Ecranul generos de 6.58 inch, rezoluția Full HD și rata de refresh  de 90Hz, îl fac ideal pentru a consuma divertisment.  De asemenea,  camera triplă de 50MP va fi ideală pentru a  surprinde cele mai dragi momente, iar bateria  generoasă de 5000mAh cu încărcare rapidă la 18W va oferi o autonomie mare.

realme C31 dispune de un ecran de 6.5 inch cu rezoluție 720 x  1600 pixeli,  cameră foto de 13MP, 4GB RAM cu 64GB de stocare și procesor Unisoc Tiger T612 alături de o baterie de 5000mAh. Este un telefon ideal pentru social media, filme, oferind o autonomie mare și un ecran generos pentru diverse  activități.

realme C31 este deja disponibil în oferta Orange la preţul de 159 euro fără semnarea unui contract, 132 euro pentru abonamentul Fun 12 sau 5.5 euro x 24 luni cu prelungire de contract.  Pentru realme 9i 5G mai trebuie sa aşteptaţi puţin, acesta fiind inclus în ofertă la începutul lunii Septembrie.

Tags: