LOADING

Type to search

STIRI TECH

Razer Stream Controller, control instant și creativitate fără limite

Share

Razer a anunțat Stream Controller, o soluție completă care ușurează crearea de conținut, oferind acces facil la toate funcționalitățile folosite de creatorii de conținut. Noul Stream Controller ușurează multi-tasking-ul oferind shortcuts nelimitate și acces instant la orice funcție, alături de o compatibilitate software aproape nelimitată prin ecranul tactil complet personalizabil și multitudinea de butoane.

Streamerii și creatorii de conținut pot să-și dea frâu liber creativității cu ajutorul Razer Stream Controller, datorită interfeței concepute special pentru organizarea intuitivă, ordonarea multi-tasking-ului și personalizare maximă. Cele 12 taste haptice de tip switchblade se pot asocia cu un număr infinit de comenzi, inclusiv de tip macro, în timp ce pictogramele personalizabile asigură o navigare vizuală ușoară. Bazat pe aplicația Loupedeck, aproape fiecare aspect al noului controller este personalizabil, utilizatorii putând seta inclusiv nivelul de răspuns tactil preferat. Cele 6 comutatoare tactile analogice oferă posibilitatea ajustării volumului a diferitelor tipuri de conținut audio în timp real, utilizatorii putând să administreze eficient canalele audio cu ajutorul ecranului tactil de tip LCD. Cele 8 butoane programabile permit schimbarea instant între diferite spații de lucru și setul de comenzi aferent fiecăruia.

Razer Stream Controller se bazează pe un UX optimizat și ușor de folosit, care le permite utilizatorilor să-și personalizeze cu ușurință comenzile în stil ”drag and drop”. Creatorii pot găsi toate comenzile de care au nevoie în cadrul noului Marketplace, care include plugin-uri, profiluri și pachete de pictograme, numărul acestora crescând de la zi la zi. Pe lângă uneltele disponibile în cadrul Marketplace, utilizatorii pot defini și acțiuni personalizate și comenzi macro cu o singură apăsare de buton.

Noul Razer Stream Controller este un deck de streaming avansat și compact, care oferă nenumărate opțiuni de personalizare, ideal și pentru multiple scene de productivitate, inclusiv editare foto-video. Datorită interfeței adaptabile la nevoile de streaming, de  editare și de control general al sistemului, creatorii de conținut pot dezlănțui întregul lor potențial creativ prin Razer Stream Controller. 

Despre RAZER STREAM CONTROLLER

  • Interfață: 12 taste haptice de tip switchblade, ecran LCD, 6 comutatoare tactile analogice, 8 butoane programabile
  • Cerințe de sistem: macOS X 10.14 (sau mai nou), Windows 10, aplicația Loupedeck
  • Dimensiuni: 151 x 101.5 x 30.2mm
  • Greutate: 210g (Stream Controller), cu Angle Stand cântărește 216g (inclusiv standul detașabil)
  • Conectivitate: cablu USB-A – USB-C de 2 metri
  • Conținut pachet: Razer Stream Controller, cablu USB-A – USB-C de 2 metri, stand detașabil

Preț și disponibilitate

269.99 Euro. Disponibil la sfârșitul lui 2022

Tags: