LOADING

Type to search

STIRI TECH

qCommerce pentru toți: BeeFast își deschide platforma pentru comercianții care vor să-și gestioneze propria flotă de livratori

Share

Startup-ul tech BeeFast lansează BeeFast SaaS – prima soluție românească de tip software as a service ce ajută businessurile să gestioneze în real time livrările last-mile proprii, în interiorul orașelor.

Investiția în dezvoltarea soluției a fost de 250.000 de euro, iar odată cu această lansare BeeFast vizează ieșirea pe piața internațională, având ca focus piețele din Germania, Olanda, Spania și Marea Britanie.

După doi ani de experiență în livrări last-mile pe piața din București și Brașov, peste 300.000 de comenzi livrate cu o medie de 55 de minute și trecerea în online a peste 70 businessuri la debutul pandemiei, BeeFast deschide platforma de curierat ultra-rapid către companiile care au nevoie să-și organizeze pe baze digitale serviciul propriu de livrare. Soluția SaaS dedicată partenerilor a fost dezvoltată pe parcursul primelor 6 luni ale anului, iar investiția necesară a

BeeFast SaaS se adresează în special retailerilor – companii cu sistem propriu de livrare, cum ar fi florării, farmacii, grocery stores, dark stores, magazine de electronice etc -, dar și companii din zona serviciilor, cum sunt curățătoriile, HoReCa, precum și companii mici și medii de livrări.

Real time tracking și analiza datelor

Beneficiile utilizării BeeFast SaaS vizează atât clientul business, curierii, cât și consumatorul final. Astfel, pentru afaceri, utilizarea soluției aduce observabilitate în timp real a operațiunilor – ce comenzi intră, când, cine le livrează, real time tracking -, oferind de asemenea date și analiza lor. Aceasta poate fi personalizată, astfel încât fiecare business owner să își poată optimiza operaționalul. În același timp, curierii primesc o aplicație nativă, user friendly, care facilitează interacțiunea cu clientul final și eficientizează livrările, iar clientul final dispune de real time tracking și are acces direct la datele de contact ale curierului, contribuind la o experiență de cumpărare superioară.

Cât costă soluția BeeFast SaaS și cât de repede poate fi implementată

BeeFast SaaS poate fi accesată de comercianți în baza unui abonament lunar, care pornește de la 54 euro și poate ajunge până la 999 euro. Diferența între pragurile de abonament vine, printre altele, din numărul de livrări lunare și poate varia în funcție de client.

Implementarea soluției se face rapid, fiind nevoie doar de câteva informații despre organizație și un card valid pentru crearea contului, iar mai apoi adăugarea informațiilor specifice pentru a deveni funcțională.

Segmentul de livrări se dezvoltă organic

În timp ce compania tech continuă dezvoltarea pe segmentul infrastructurii digitale, operaționalul continuă se se dezvolte organic. Recent, BeeFast a extins parteneriatul cu Auchan și a început să livreze în București și din dark stores, pe lângă magazinele fizice ale lanțului. De asemenea, din luna iunie, BeeFast a încheiat și un parteneriat cu evoMag.

Tags: