LOADING

Type to search

FEATURED MOBILE NETWORKS SMARTPHONES STIRI

Packeta a lansat aplicația mobilă pentru livrarea coletelor destinată persoanelor fizice

Share

Packeta România, sucursala locală a Packeta Group, platformă digitală globală pentru comerțul online și compania cu cea mai mare rețea de puncte pick-up din Europa Centrală și de Est, lansează aplicația mobilă Packeta pentru livrarea coletelor, destinată persoanelor fizice, care pot trimite colete la oricare dintre punctele pick-up din rețeaua companiei sau direct la adresă, utilizând serviciul dedicat „Pentru Tine.

Aplicația Packeta permite trimiterea, primirea și returnarea de colete, rapid, fără timpi de așteptare, direct la punctele pick-up sau la adresă și oferă, totodată, o imagine de ansamblu asupra tuturor expedierilor.

Cum funcționează livrarea coletelor prin aplicația mobilă Packeta:

  • Utilizatorii ambalează bunurile pentru expediere într-un pachet adecvat și introduc în aplicație datele necesare pentru a trimite coletul;
  • Aleg cel mai apropiat punct pick-up, predau coletul acolo și comunică operatorului codul pentru trimiterea coletului generat de aplicație;
  • Operatorul din punctul pick-up aplică o etichetă de expediere pe colet și va preda coletul șoferilor Packeta;
  • Packeta va livra coletul destinatarului la punctul pick-up sau la adresa de livrare specificate. Dacă expedierea a presupus și o plată ramburs, la livrare, sumele indicate vor fi virate în conturile aferente în termen de 10 zile.

Coletele pot fi trimise oricărei persoane fizice din România, Ungaria, Cehia și Slovacia la costuri avantajoase, care pornesc de la 11,9 lei (livrare la punct pick-up) sau de la 18 lei (livrare la adresa) în România. Noul serviciu va fi disponibil în viitorul apropiat în mai multe state, planul Packeta fiind ca acesta sa fie disponibil în toate țările unde există entități locale.

Lansarea aplicației mobile Packeta și a serviciului de livrare de colete „Pentru tine” are loc în contextul creșterii cererii din partea persoanelor fizice pentru soluții de livrare simple, rapide și la costuri reduse, într-o piață în care volumele de colete livrate au crescut considerabil în ultima perioadă.

Totodată, se înscrie în strategia de dezvoltare a Packeta România, ce presupune diversificarea serviciilor din portofoliu, în contextul unei creșteri accelerate pe piața din România.

Compania a anunțat recent că a depășit 800 de puncte pick-up în România, în contextul cererii crescute de soluții alternative de livrare, obiectivul Packeta România vizând extinderea rețelei la peste 1.000 de puncte pick-up în 2022.

Popularitatea acestui tip de serviciu de livrare se extinde în România. Spre exemplu, doar anul trecut, volumul de colete trimise către punctele pick-up s-a dublat, reprezentanții Packeta România mizând pe o dublare și anul acesta a numărului de colete.

Coletele expediate prin serviciul „Pentru tine” vor fi livrate în 24 /48 de ore în România și Ungaria, exceptând zilele de weekend.

„Estimăm că vom opera câteva mii de colete lunar până la finalul anului prin aplicația mobilă Packeta. Având in vedere faptul ca este un serviciu nou, ne așteptăm la o medie lunară de 5.000 – 10.000 de descărcări ale aplicației mobile Packeta de către clienții persoane fizice”, spune Alexandr Jeleascov, CEO Packeta România, menționând că utilizatorii aplicației vor beneficia de promoții speciale, evidențiate în cadrul aplicației.

Aplicația Packeta poate fi descărcată gratuit, atât din AppStore, pentru dispozitivele cu sistem de operare iOS, cât și din Google Play, pentru utilizatorii de dispozitive Android, iar prima expediere de colete cu ridicare de la punct pick-up aflat pe teritoriul României va costa doar 1 leu.

Tags:

You Might also Like