LOADING

Type to search

ENTERTAINMENT FEATURED

O viitoare funcție WhatsApp nu vă afecta calitatea imaginii

Share

WhatsApp dezvoltă o modalitate prin care pot fi trimise imagini la rezoluția lor originală, fără a afecta calitatea.

Conform WABetaInfo, utilizatorii vor putea alege calitatea fotografiei dintr-un meniu Setări situat în instrumentul de desen al aplicației.

Versiunea actuală de WhatsApp permite selectarea „Cea mai bună calitate” înainte de a trimite imagini pentru a menține rezoluția ridicată, dar totuși comprimă fișierele – doar într-o măsură mai mică, pentru a oferi un timp rapid de transfer de date.

Nu se cunosc multe altele despre această funcție, dar este probabil sigur să spunem că trimiterea de imagini în rezoluția lor originală va crește cel mai probabil timpul de transfer al datelor, timpul de descărcare și cantitatea de spațiu necesară pe un dispozitiv pentru a stoca fișierele respective. După cum s-a menționat, funcția originală de rezoluție a imaginii este în dezvoltare, așa că nu va face parte din viitoarele beta WhatsApp sau nu va fi lansată în curând. De asemenea, merită subliniat că actualizarea a fost descoperită pe versiunea Android a WhatsApp, fără a menționa dacă funcția de rezoluție a imaginii inițială va ajunge sau nu pentru iOS.

Viitoare shortcuts-uri

WABetaInfo a descoperit și noi shortcuts-uri pentru WhatsApp mobil. Acestea vor permite administratorilor de chat de grup „să efectueze rapid și ușor acțiuni… [și] să simplifice unele interacțiuni cu membrii grupului”. Aceste comenzi rapide vor fi deosebit de utile atunci când aveți de-a face cu grupuri masive.

În noiembrie 2022, WhatsApp a lansat Communities, chat-uri care pot găzdui 1024 de participanți. La Cu chat-uri atât de mari, administratorii au nevoie de anumite instrumente pentru gestionare. Această funcție de comandă rapidă va fi cu siguranță un avantaj major pentru ei.

2023 pare să fie un an mare pentru WhatsApp. Numai în ianuarie, WABetaInfo a dezvăluit o mulțime de funcții beta pentru aplicația de mesagerie, cum ar fi capacitatea de a înregistra statusuri vocal și un transfer de chat reînnoit care elimină Google Drive din ecuație.

Sursa – Techradar

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *