LOADING

Type to search

SMARTPHONES STIRI

Orange Business Services, partener de încredere pentru dezvoltarea transportului public urban

Share

Orange Business Services este partener al evenimentului „Transport Public – UPDATE 2022”, organizat de Agenția Metropolitană Brașov (AMB) și Asociația Metropolitană pentru Dezvoltare Durabilă a Transportului Public Brașov (AMDTPBv).

Specialiști din domeniul public, ONG-uri și companii private se reunesc, în perioada 15-17 iunie, la Centrul de Afaceri, Transfer Tehnologic și Incubator de Afaceri, Brașov pentru a discuta despre perspectivele dezvoltării transportului public urban, soluții adoptate la nivel metropolitan, dar și pentru a împărtăși bune practici în domeniu.

Reprezentanți ai Orange Business Services împreună cu AMB vor prezenta audienței, în data de 17 iunie, care sunt instrumentele pe care autoritățile publice le pot utiliza pentru a analiza seturi mari de date. Vor fi prezentate exemple concrete despre cum va angrena Municipalitatea Brașov informațiile obținute în urma implementării soluției Flux Vision de la Orange Business Services pentru dezvoltarea durabilă a Brașovului.

Tags: