LOADING

Type to search

FEATURED SMARTPHONES

OnePlus Nord 3 5G, disponibil în România

Share

OnePlus Nord 3 5G va fi disponibil în magazinele din România la finalul acestei săptămâni. Modelul poate fi achiziționat de la eMAG, într-o ofertă specială care include telefonul, căștile Nord Buds 2 și un voucher în valoare de 200 de lei.

OnePlus Nord 3 5G are un senzor Sony IMX890 de 50 de megapixeli și stabilizare optică a imaginii.

Modelul are ecran AMOLED Super Fluid de 6,74 inci, cu o rată de reîmprospătare de120 Hz, o densitate de 450 de pixeli pe inch și o luminozitate de până la 1450 nit, procesor MediaTek Dimensity 9000 de 4 nanometri și camera de vapori, asigură funcționarea optimă în sesiuni intense de gaming, cât și în orice altă activitate zilnică.

Chipset-ul octa-core MediaTek Dimensity 9000 de 4 nanometri aduce o performanță îmbunătățită pe OnePlus Nord 3 5G, cu 42,9% și o creștere masivă a performanței GPU-ului cu 58,6% comparativ cu modelul anterior din gamă OnePlus Nord 2T 5G.

OnePlus Nord 3 5G va fi disponibil în România în configurația de 16 GB de RAM LPDDR5X, care, în combinație cu software-ul RAM-Vita de la OnePlus, permite telefonului să mențină până la 44 de aplicații active în același timp.

modelul are incluse tehnologiile de încărcare Battery health engine și SUPERVOOC. Prin aceste tehnlologii, are o autonomie îndelungată, precum și o durată de viață așteptată de până la 1600 de cicluri de încărcare. Asta înseamnă că utilizatorii pot folosi telefonul pe o perioadă mai lungă de patru ani. Bazându-se pe opinia comunității, OnePlus a echipat acest model cu o baterie de 5000 mAh, cu peste 10% mai mare decât cea găsită în OnePlus Nord 2T 5G, având o capacitate de încărcare de la 1 la 100% în doar jumătate de oră.

OnePlus Nord 3 5G  rulează sistemul de operare OxygenOS 13.1 și  va primi trei actualizări majore de software Android, precum și patru ani de actualizări de securitate. Aceasta,  împreună cu ratingul TÜV SÜD de 48 de luni Fluență A, garantează o utilizare la fel de bună peste patru ani de utilizare, precum în momentul achiziționării.

Preț și disponibilitate

În Romania, OnePlus Nord 3 5G va fi disponibil în două culori, Misty Green și Tempest Gray, începând cu jumătatea lunii iulie, în varianta 16GB RAM + 256GB. Oferta specială de la eMAG va fi disponibilă începând cu 14 iulie, la prețul recomandat de 2.799 lei.

Tags:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *