LOADING

Type to search

COMPUTING STIRI TECH

Noul rack IT pre-integrat de la Vertiv este proiectat pentru aplicațiile Edge solicitante din America de Nord și EMEA

Share

Proliferarea cazurilor de utilizare edge computing a impus migrarea echipamentelor și datelor critice din granițele protejate ale centrelor de date către medii mai solicitante, în care căldura, umiditatea, calitatea aerului și securitatea fizică reprezintă provocări semnificative. Recunoscând această nouă realitate, Vertiv (NYSE: VRT), furnizor global de infrastructură digitală critică și soluții de continuitate, a prezentat astăzi Vertiv™ SmartCabinet™ ID, o carcasă all-in-one, complet sigilată, cu un singur rack, care oferă răcire, alimentare electrică și protecție a mediului pentru aplicațiile de la marginea rețelei. SmartCabinet™ ID este disponibil astăzi în America de Nord și în Europa, Orientul Mijlociu și Africa (EMEA) cu mai multe dimensiuni de rack și opțiuni de capacitate de răcire, inclusiv rack-uri de 24U și 42U și capacitate de răcire de 3,5 kW și 7,0 kW.

Soluția etanșă SmartCabinet ID protejează echipamentul IT închis împotriva murdăriei, prafului și temperaturilor fluctuante tipice depozitelor, podelelor din fabrici și altor locații obișnuite de la marginea rețelei și este clasificată IP54 pentru rezistență la apă, oferind protecție în cazul activării sistemului interior de stropitoare anti-incendiu. Ventilatoarele de urgență integrate oferă, de asemenea, răcire de rezervă în cazul unei întreruperi de curent sau al unei defecțiuni a modulului de răcire principal. Un ecran tactil încorporat cu capabilități de comunicare permite monitorizarea și controlul local sau de la distanță al componentelor cheie, în timp ce alarmele și notificările pentru utilizatorii locali și la distanță pot fi personalizate pentru a alerta asupra condițiilor ambientale care se modifică în afara specificațiilor. Încuietori electronice opționale pot fi furnizate pe ușile din față și din spate, cu capacitatea de a urmări accesul și de a-l personaliza pentru utilizatorii autorizați.

SmartCabinet ID abordează o altă provocare comună

SmartCabinet ID abordează o altă provocare comună locațiilor de la marginea rețelei prin maximizarea utilizării spațiului, un principiu de bază al designului său. Atât soluția sa integrată de răcire, cât și blocul de gestionare a energiei, care furnizează energie răcirii, afișajului, ventilatoarelor și senzorilor de urgență, utilizează zero spațiu-U în rack, păstrând spațiu valoros pentru servere și alte echipamente IT.

Vertiv oferă, de asemenea, o suită completă de servicii pentru Vertiv™ SmartCabinet™ ID, inclusiv instalare și pornire, contracte de întreținere preventivă și garanții extinse, oferind implementări fără întreruperi și siguranță pentru echipamentele IT implementate în condiții dure. Este, de asemenea, compatibil cu sistemele compacte de alimentare neîntreruptibilă (UPS) Vertiv montate în rack, cum ar fi Vertiv™ Liebert® GXT5 și Vertiv™ Liebert® GXT5 Lithium Ion, care oferă protecție împotriva întreruperilor de curent și condiționarea continuă a energiei.

„Locațiile de procesare edge, cum ar fi cele aflate în mediile industriale, logistice și comerciale, permit direct aplicații critice pentru afaceri, dar organizațiile IT responsabile de performanța lor pot avea probleme să mențină nivelurile de servicii furnizate în mod obișnuit în cadrul facilităților tradiționale ale centrelor de date”, a spus Alex Pope, vicepreședinte global edge systems la Vertiv. „SmartCabinet™ ID a fost conceput special pentru a aborda riscurile de securitate fizică și mediile solicitante din multe locații de la marginea rețelei, pe lângă puterea și răcirea la capacitățile necesare în aceste spații.”

SmartCabinet ID poate fi vizualizat virtual prin aplicația Vertiv™ XR, o experiență de realitate augmentată care poate fi descărcată pe un dispozitiv mobil sau tabletă. Aplicația Vertiv XR permite utilizatorului să vizualizeze soluția în propriul spațiu și să exploreze caracteristicile și detaliile din orice unghi.

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment