LOADING

Type to search

FEATURED SMARTPHONES STIRI

Nokia 3210 a fost relansat

Share

La 25 de ani de la lansarea originalului, Nokia 3210 a fost relansat și este disponibil în culorile „Scuba Blue”, „Grunge Black” și „Y2K Gold”. Telefonul este creat de Human Mobile Devices (HMD), producătorii telefoanelor Nokia.

„Dumbphone”-urile (telefoanele cu taste și funcții de bază) încep să devină din nou populare, fiindcă oamenii caută să se întoarcă la simplitatea vremurilor de altă dată. În 2023, vânzările modelului cu clapetă Nokia 2660 Flip s-au dublat și cei ce la HMD se așteaptă la o creștere susținută a vânzărilor de telefoane clasice în 2024.

Nokia 3210 s-a lansat acum un sfert de secol și a devenit foarte repede un succes, conectând milioane de oameni. În 2024 se întoarce, dar de data aceasta scopul este de a deconecta oamenii de ecrane.

Nokia 3210 reimaginat are un design retro. Vine cu toate funcțiile esențiale pe care le aștepți de la un telefonic clasic, inclusiv o cameră de 2 MP, cu bliț (care sigur că poate fi folosit și pe post de lanternă) și o baterie de 1450 mAh2. Noul model vine cu 4G.

La fel ca la începutul anilor 2000, Nokia 3210 are toate șansele să devină accesoriul dorit de toată lumea în sezonul festivalurilor. Festivalierii nu îl vor alege doar pentru robustețe și funcționalitățile fără pretenții. Ci și pentru că vor să facă un „statement” serios de fashion.

Nokia 3210 nu ar fi același dacă nu ar avea și jocul Snake.

Modelul costă 349 RON și va fi în curând disponibil la retailerii online.

Detalii, aici.

Tags:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *