LOADING

Type to search

STIRI TECH

MSI lansează NVIDIA GeForce RTX 40 Series

Share

MSI a lansat seria de plăci video NVIDIA GeForce RTX 40, propulsată de noua arhitectură Ada Lovelace.

Seria GeForce RTX® 40 oferă jucătorilor și creatorilor un salt major în ceea ce privește performanța, randarea neuronală și multe alte capabilități de top ale platformei.

SUPRIM

Plăcile SUPRIM sunt concepute pentru performanță, eficiență și prestigiu. Prin răcirea TRI FROZR 3S, cea mai avansată soluție de răcire cu aer de la MSI, căldura este disipată eficient de la componentele critice ale plăcii cu ajutorul unui sistem ce include TORX FAN 5.0, până la 10 conducte Core Pipes, aripioare Airflow Control cu noile margini Wave-curved 3.0 și aripioare de răcire anterograde.

În centrul lor, modelele bazate pe RTX® 4090 și RTX® 4080 16G au o cameră de vapori, în timp ce modelul bazat pe RTX® 4080 12G se va lăuda cu o bază de răcire masivă, din cupru placat cu nichel. Finisarea aluminiului periat de pe exteriorul cooler-ului și placa posterioară conferă o estetică de armură protectoare, ranforsând în același timp placa pe lungimea sa.

Fluxurile luminoase RGB Mystic Light cu milioane de culori și o serie de opțiuni de iluminare dinamică personalizabilă vor uimi privitorii. Cu Dual BIOS, utilizatorii pot opta rapid pentru un nivel redus de zgomot sau pentru performanțe suplimentare cu o simplă apăsare a unui buton. Toate modelele SUPRIM sunt la fel de impresionante ca dimensiune pe cât sunt de impresionante ca performanțe, modelul bazat pe RTX® 4090 ocupând 3,75 sloturi, în timp ce modelele RTX® 4080 au un gabarit de 3,75 respectiv 3,5 sloturi.

SUPRIM LIQUID

Pe lângă versiunile răcite cu aer ale seriei SUPRIM, această generație va introduce de asemenea și o versiune cu numele SUPRIM LIQUID. Disponibilă doar pe GeForce RTX® 4090, această serie implementează un sistem de răcire cu lichid în circuit închis care menține temperaturile încă și mai scăzute pentru a permite noi niveluri de performanță.

Radiatorul de 240 mm este răcit de o pereche de ventilatoare MSI Silent Gale P12 de 120 mm, concepute pentru a oferi o presiune masivă a aerului la un nivel de zgomot extrem de redus. Un singur ventilator TORX 5.0 deasupra unui radiator dedicat asigură o răcire mai mult decât adecvată pentru componentele de putere.

 

 

GAMING TRIO

 

Seria GAMING TRIO a fost reîmprospătată cu un aspect nou, dar familiar, păstrând în același timp același echilibru excelent între performanță, răcire și zgomot redus în care gamerii au ajuns să aibă încredere. În fruntea acestei serii de produse actualizate se află noul design TORX Fan 5.0 cu perechi de câte trei pale de ventilator conectate între ele printr-o legătură exterioară și formând o structură care concentrează fluxul de aer în sistemul de răcire actualizat Tri Frozr 3.

Nucleul sistemului de disipare termică pentru modelele bazate pe RTX® 4090 și 4080 este reprezentat de consacrata placă de bază pentru răcire din cupru placat cu nichel. Noua serie GAMING TRIO este prevăzută cu un BIOS dual pentru a permite comutarea ușoară între modul Silent și modul Gaming pentru mai multă performanță. O placă posterioară din metal periat, cu design flow-through rigidizează placa grafică asigurând în același timp o acțiune de răcire pasivă prin intermediul plăcilor termice. Mystic Light ornează exteriorul plăcii grafice, sincronizând culoarea iluminării cu restul PC-ului prin Mystic Light Sync și Ambient Link. Aceste noi plăci GAMING TRIO au o dimensiune impresionantă, cu modelul bazat pe RTX® 4090 ocupând 3,75 sloturi, iar modelul bazat pe RTX® 4080 ocupând 3,25 și 3 sloturi fiecare.

Tags:

You Might also Like