LOADING

Type to search

Gadget Stiri

Logitech a lansat o tastatură mecanică din gama MX – MX Mechanical și mouse-ul MX Master 3S

Share

Logitech a extins gama Master Series cu două tastaturi noi, mecanice – MX Mechanical, versiunea full și MX Mechanical Mini, versiunea minimalistă, precum și cu și mouse-ul MX Master 3S.

MX Mechanical și MX Mechanical Mini marchează noua generație de tastaturi mecanice care dispun de taste low-profile. Tastele Tactile Quiet ajută la crearea celei mai silențioase tastaturi mecanice din gama Logitech, oferind în același timp utilizatorului o experiență uimitoare. Tastaturile sunt prevăzute cu taste în două culori pentru a optimiza vizualizarea periferică. Iluminarea tastelor, disponibilă în șase variante, se ajustează automat în funcție de intensitatea luminii ambientale și se închide atunci când este cazul pentru a eficientiza consumul bateriei.

Pentru a veni în întâmpinarea nevoilor creatorilor de conținut, mouse-ul MX Master 3S are un senzor optic de 8000 DPI care funcționează perfect pe aproape orice suprafață, inclusiv sticlă și ajută la viteza de lucru pe monitoare de mari dimensiuni. Click-urile sunt cu 90% mai silențioase în comparație cu MX Master 3, păstrând însă aceeași precizie.

MX Master 3S este prevăzut cu rotița MagSpeed Electromagnetic care poate scrola peste 1000 de linii într-o secundă, cu rotița laterală pentru o navigare orizontală mai rapidă și cu un design ergonomic care asigură confort îndelungat.

MX Mechanical, MX Mechanical Mini și MX Master 3S sunt compatibile cu software-ul Logi Options+. Utilizatorii își pot personaliza tastele, își pot crea propriile profile noi sau pre-definite, pot ajusta viteza de tracking, sau pre-selecta efectele de iluminare a tastelor, precum și multe altele pentru a-și optimiza flow-ul de lucru. Toate cele trei produse sunt prevăzute atât cu Bluetooth, cât și cu tehnologia Logi Bolt ce asigură o conectivitate de încredere și foarte sigură, chiar și în locurile aglomerate. Totodată, se pot conecta simultan la trei device-uri diferite și sunt compatibile cu o varietate de sisteme de operare inclusiv Windows, macOS, iPadOS, Android, Chrome OS și Linux.

Preț și disponibilitate

MX Mechanical, MX Mechanical Mini și MX Master 3S vor fi disponibile din luna mai 2022 pe logitech.com și incepand cu luna iunie la partenerii din România. Prețul recomandat la partenerii din România este de 889,9 lei pentru MX Mechanical, 789,9 lei pentru MX Mechanical Mini și 629,9 lei pentru MX Master 3S

Tags: