LOADING

Type to search

FEATURED STIRI

Liceenii pasionați de Computer Science sunt invitați la prima ediție a Youni CS Hackathon pe 15 august. Înscrierile sunt deschise până pe 11 august!

Share

Pe 15 august 2023 va avea loc prima ediție a Hackathon-ului Youni pentru liceenii pasionați de computer science. Scopul principal al Hackathon-ului Youni este de a oferi o platformă unde tinerii programatori și pasionații de tehnologie cu vârste între 15 și 18 ani să își pună în valoare abilitățile. Pe parcursul a 24 de ore, participanții vor avea oportunitatea de a-și dezvolta aptitudinile de lucru în echipă și de a experimenta colaborarea în cadrul unui proiect.

Hackathon-ul CS Youni este organizat de elevii din cadrul organizației Youni4Youth și își propune să creeze un mediu în care tinerii să își descopere întregul potențial. Evenimentul urmărește să atragă 20-25 de participanți și să încurajeze generarea de idei, experimentarea și dezvoltarea abilităților.

Echipa câștigătoare va primi un premiu în valoare de 1000 de euro plus un curs de programare pentru toți membrii echipei. În timpul evenimentului, participanții vor fi mentorați și vor primi feedback atât din partea echipei Youni, cât și din partea unor experți precum Andrei Văduva, CTO și a Cristinei Florescu, HR Manager la Green Horse Games. Compania Green Horse Games, cea mai de succes companie de mobile gaming pornită din România, se alătură evenimentului Youni ca partener, oferind participanților acces la sfaturi valoroase și la ghidare în domeniul mobile gaming.

“Suntem entuziasmați să anunțăm prima ediție a Hackathon-ului CS Youni,” a declarat Andrei Nicolae, CEO și fondator Youni. “Scopul nostru este să încurajăm următoarea generație de inovatori să își valorifice talentul și să cunoască oameni cu interese similare.”

În cadrul Hackathon-ului CS Youni, participanții vor fi împărțiți în echipe de 2-4 persoane și vor lucra împreună la proiecte. Fiecare echipă va primi o temă de rezolvat, cu 10 niveluri de complexitate, pe care va trebui să le rezolve împreună, în ordinea dificultății. Echipele vor avea 24 de ore să vină cu soluții și să le prezinte. Evenimentul promite să fie o experiență memorabilă pentru toți cei implicați, iar echipa câștigătoare va primi ca premiu un curs de programare.

Pentru a află mai multe despre Hackathon-ul Youni CS sau pentru a vă înregistra la eveniment, accesați acest link: http://cshackathon.youni4youth.com/.

Tags:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *