LOADING

Type to search

TECH&TRENDING

Intracom Telecom își prezintă tehnologia E-Band și Green FWA mmWave la WISPAPALOOZA 2023

Share

Intracom Telecom, furnizor global de sisteme și soluții de telecomunicații, își anunță participarea în calitate de Sponsor Platinum la WISPAPALOOZA, cel mai important eveniment dedicat furnizorilor de servicii de internet wireless, care va avea loc în perioada 09-12 octombrie 2023 în Las Vegas.

La standul #335, Intracom Telecom își prezintă cu mândrie tehnologiile sale inovatoare. Printre produsele prezentate se numără seria de sisteme radio produse la Intrarom:  WiBAS™ G5, o tehnologie de ultimă generație – Green FWA mmWave 24-28GHz, UltraLink™ -GX80 în prima linie a sistemelor radio în bandă E și soluția de transmisie Full Outdoor MW OmniBAS™ -BX la 18GHz, eficientă din punct de vedere al costurilor, cu transmisie Full Outdoor MW. Cele două din urmă se combină pentru a forma un sistem radio Dual Band (DB) care valorifică benzile de frecvență mai joase pentru o acoperire extinsă și o capacitate moderată, alături de E-Band cu frecvențe scurte/medii și o capacitate de 10Gbps – oferind astfel o soluție ideală pentru rețelele din era 5G.

Compania va prezenta, de asemenea, soluția sa de streaming TV de ultimă generație, fc|cdn™ Anywhere, oferind vizitatorilor posibilitatea de a explora avantajele unei platforme de servicii IPTV și multiplay de viitor.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *