LOADING

Type to search

FEATURED STIRI TECH

Instagram anunță o serie de actualizări pentru menținerea în siguranță a comunității online

Share

Instagram anunță astăzi o serie de actualizări pentru menținerea în siguranță a comunității online – în special, a creatorilor și a personalităților publice – atunci când folosesc aplicația, pentru a preveni abuzurile și pentru a fi în siguranță.

Unele dintre aceste actualizări au la bază funcțiile de siguranță deja existente ale platformei, în timp ce altele se concentrează pe încurajarea unor conversații favorabile și pozitive pe Instagram. De asemenea, compania distribuie date noi care vor aduce la viață impactul acestor instrumente.

Noile funcții includ:

  • Îmbunătățirea funcției de blocare: începând de astăzi, când utilizatorul blochează pe cineva, va avea posibilitatea de a bloca și alte conturi ale persoanei respective, posibil create în același timp, îngreunându-i astfel posibilitatea de a îl contacta din nou.
  • Actualizări ale funcției Hidden Words: au fost anunțate multiple actualizări ale Hidden Words, funcție lansată anul trecut, care filtrează cererile de mesaj direct și comentariile care conțin cuvinte, fraze și emoji-uri jignitoare:
  • Testăm activarea acestei funcții în mod prestabilit pentru conturile creatorilor de conținut
  • Funcția va fi extinsă pentru a acoperi zona de răspuns la story-uri, astfel încât răspunsurile jignitoare de la persoanele pe care tu nu le urmărești să fie trimise automat către folderul Hidden Request (Cereri Ascunse)
  • Îmbunătățim filtrarea pentru a identifica și greșelile intenționate de ortografie ce conțin termeni ofensatori
  • De asemenea, vom începe să filtrăm cererile din DM care conțin spam-uri și escrocherii
  • Memento-uri de bunăvoință: atunci când un utilizator încearcă să trimită o cerere în DM unui creator, vom afișa un mesaj în partea de jos a chat-ului, amintindu-i să fie amabil și respectuos pe Instagram.
  • Atenționări de răspuns la comentarii: având ca bază avertismentele existente în zona de comentarii, vom afișa o notificare persoanelor care răspund la un comentariu ofensator. Scopul este de a-i încuraja pe utilizatori să se gândească de două ori înainte de a comenta pe baza unui subiect aprins. Aceste atenționări sunt disponibile acum pentru persoanele care folosesc Instagram în engleză, portugheză, spaniolă, franceză, chineză sau arabă.
Tags:

You Might also Like