LOADING

Type to search

COMPUTING FEATURED

HUAWEI WATCH ULTIMATE DESIGN a fost lansat în România

Share

HUAWEI a lansat în România WATCH ULTIMATE DESIGN, dispozitiv smart din categoria wearables.

Ceasul inteligent se aliniază noii poziționări de brand, Fashion Forward, anunțată recent de HUAWEI, care arată interesul companiei de a dezvolta produse într-o direcție care se concentrează pe design.

Modelul este realizat din aliaj de aur de 18K, cu un conținut de aur de 75%. Bezelul este alcătuit din șase secțiuni speciale din aur turnat, iar coronița și butoanele de pe corpul ceasului sunt de asemenea realizate din aliaj de aur de 18K.

Indecșii de pe bezel sunt placați cu aur, folosind tehnologia de placare PVD (Physical Vapor Deposition).

HUAWEI WATCH ULTIMATE DESIGN vine cu o suită de funcții de sănătate și fitness pentru a veni în întâmpinarea unei diversități de plăceri și pasiuni. Cu ajutorul TruSeenTM 5.0+, ceasul permite utilizatorilor să monitorizeze diferite aspecte ale sănătății, de la sănătatea cardiovasculară la nivelurile SpO2.

Utilizatorii cu un stil de viață activ pot accesa 24 de activități pentru modul Sport profesional sau se pot bucura de modul Expediție atunci când simt nevoia de aventură. Alimentat de Precision Dual-Frequency Five-System GNSS, ceasul vine cu o precizie de poziționare L5 și este, de asemenea, potrivit pentru călătorii pe uscat sau pe mare. Ceasul beneficiază de standardul de rezistență la apă ISO 22810 precum și de standardul EN13319, aplicat echipamentelor de scufundări, suportând scufundări la 100 de metri adâncime, în 4 moduri diferite, fiind incluse aici scufundări tehnice și profesionale.

HUAWEI WATCH ULTIMATE DESIGN asigură, de asemenea, până la 2 săptămâni de viață a bateriei și vine cu o încărcare până la 25% din capacitatea bateriei în doar 10 minute. În plus, ceasul are un design modern, de ultimă generație, potrivit pentru ocazii formale precum întâlniri de afaceri și evenimente de top, oferind scenarii de utilizare mult mai diverse.

Pentru a menține HUAWEI WATCH ULTIMATE DESIGN în stare impecabilă, clienții beneficiază de servicii de întreținere și garanție internațională 2 ani, garanție de înaltă calitate timp de un an în țările în care produsul este disponibil, precum și de transport gratuit în cazul reparațiilor, alături de multiple beneficii VIP. Toate acestea asigură rezisteța ceasului în timp.

Modelul este disponibil în România pentru precomandă pe HUAWEI Store începând cu 2 octombrie 2023, la prețul de 14 999 lei.  

Tags:

Leave a Comment