LOADING

Type to search

FEATURED STIRI

Growth Bootcamp pentru startup-uri, Meta și Rubik Hub își împărtășesc cunoștințele

Share

Meta va găzdui un eveniment educațional pentru startup-uri, ce se va desfășura în perioada 13 – 14 decembrie. Growth Bootcamp este dedicat startup-urilor care doresc să exceleze în aplicarea instrumentelor Meta pentru sprijinirea creșterii și dezvoltării afacerii. Această inițiativă este realizată în colaborare cu Rubik Hub, o organizație de sprijin pentru startup-uri și, totodată o comunitate de mentori. Aplicația de înscriere este deschisă tuturor startup-urilor până la data de 8 decembrie 2022.

Echipele selectate vor fi invitate să participe la Growth Bootcamp, care are ca scop educarea startup-urilor în utilizarea instrumentelor și strategiilor de marketing Meta. Evenimentul, susținut de experți ai Meta și Rubik Hub, va ajuta startup-urile să își comprime curba de maturitate și le va pregăti pentru dezvoltare.

Echipele vor învăța despre:

  • construirea campaniilor într-un mod care să le aducă valoare
  • măsurarea în profunzime a eforturilor lor de marketing
  • maximizarea eficacității anunțurilor folosind Signals for App and Web
  • utilizarea unor strategii creative adecvate pentru a stimula creșterea
  • cele mai bune practici pentru a maximiza eficiența
  • cum să obțină cele mai bune rezultate în trimestrele următoare

Scopul acestui program este să stimuleze startup-urile care au un potențial ridicat într-o fază incipientă și să le ofere materiale educaționale dedicate și sprijinul Meta. Growth Bootcamp face parte din efortul Meta de a se implica în ecosistemul de startup-uri din Europa Centrală și de Est aflat la maturitate, pentru a sprijini impactul economic și social pozitiv în regiune.

Growth Bootcamp este organizat în parteneriat cu Rubik Hub, o organizație cu peste 5 ani de experiență în domeniul identificării, accelerării și educării proiectelor valoroase. Hub-ul lor se ocupă de dezvoltarea și conectarea comunităților de startup-uri pentru a construi o punte vie pentru inovarea Uniunii Europene.

Startup-urile se pot înscrie în program prin intermediul unei pagini dedicate, până la data de 8 decembrie 2022.

Tags:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *