LOADING

Type to search

FEATURED SMARTPHONES STIRI

Galaxy XCover6 Pro – un telefon pentru companiile modern

Share

Samsung a lansat telefonul Galaxy XCover6 Pro, proiectat special pentru companii, suficient de puternic pentru a susține cele mai solicitante tipuri de afaceri.

XCover6 Pro oferă mobilitate îmbunătățită, garantează performanță, securitate end-to-end și durabilitate, în sprijinul oamenilor activi pe piața muncii, indiferent dacă lucrează la birou sau sunt pe teren.

Galaxy XCover6 Pro are un procesor îmbunătățit de 6nm care asigură încărcare mai rapidă și posibilitatea angajaților de a termina  mai repede din sarcinile pe care le au de îndeplinit. Cu un card microSD opțional , XCover6 Pro oferă spațiu de stocare extensibil, ceea ce înseamnă zero compromisuri în muncă. De asemenea, este primul dispozitiv din seria XCover care acceptă rețele 5G. Iar cu suport pentru bandă de 6GHz pentru Wi-Fi 6E, XCover6 Pro ușurează munca de echipă și transformă colaborarea într-una de impact. 

Galaxy XCover6 Pro este prevăzut cu aplicația Samsung DeX, care permite conectarea acestuia la un ecran extern, dar și la tastatură și mouse. XCover6 Pro poate fi folosit pentru fotografii și notițe.

Galaxy XCover6 Pro este conceput pentru a suporta condiții extreme de lucru, ceea ce îl face partenerul perfect pentru orice afacere – indiferent dacă este folosit de exemplu de șoferi-curieri, de reprezentanți de vânzări sau de ofițeri de poliție. Cu un design durabil certificat MIL-STD-810H , rating IP68  și Corning Gorilla Glass Victus+, este construit pentru a rezista la condiții severe, luând în considerare mai ales munca pe teren. Mai mult, în mediile în care sunt necesare mănuși sau în care angajații folosesc dispozitivul afară în ploaie, setările de sensibilitate la atingere pot fi ajustate pentru a crește receptivitatea ecranului.

Galaxy XCover6 Pro are o grosime mai mică de zece milimetri și dispune de un ecran dinamic complet de 6.6 inci, cu o rată de refresh de 120Hz. Dispozitivul este protejat prin intermediul Samsung Knox, platformă de securitate mobilă end-to-end, care oferă protecție pornind chiar de la cip. Platforma funcționează ca un seif, cu protecție de tip hardware, complet integrat cu software-ul terminalului mobil, pentru a oferi protecție end-to-end și în timp real.

Galaxy XCover6 Pro va fi disponibil începând cu a doua jumatate a lunii iulie 2022 pe anumite piețe din Europa, Asia și Orientul Mijlociu, disponibilitate care se va extinde și în alte regiuni, la o dată ulterioară.

Tags:

You Might also Like