LOADING

Type to search

FEATURED STIRI TECH

Fortech, o companie GlobalLogic, anunță finalizarea procesului de integrare

Share

Fortech, una dintre cele mai mari companii de inginerie digitală din România, anunță finalizarea procesului de integrare cu GlobalLogic, o companie a grupului Hitachi și lider în inginerie digitală, devenind oficial GlobalLogic România. Ca urmare a procesului de integrare, Fortech, o companie GlobalLogic, va opera în România ca o filială GlobalLogic, iar integrarea brandului se va finaliza în perioada imediat următoare.

„În ultimii 20 de ani, am făcut mai mult decât să înființăm o companie, am reușit să construim o relație de încredere ca partener de tehnologie pentru clienții și colaboratorii noștri”, a declarat Călin Văduva, fostul CEO Fortech, actual Senior Vice President și GDU Head pentru noua echipă a Group Delivery Unit GlobalLogic din România. „Suntem încrezători că această expansiune și atenția pe care o acordăm clienților noștri vor reprezenta o bază solidă pe care companiile cu care colaborăm își vor putea dezvolta viitorul digital. Având în spate expertiza vastă pe piața globală a GlobalLogic, ne luăm angajamentul de a le asigura accesul la o gamă cuprinzătoare de servicii, facilitând o tranziție promptă către businessurile digitale de mâine. Așteptăm cu nerăbdare următoarea etapă și privim cu entuziasm către noi oportunități pentru clienții, colegii și partenerii noștri.” 

Achiziția Fortech consolidează prezența semnificativă a GlobalLogic în Europa, poziționând compania ca lider de top în domeniul tehnologiei din România, cu o echipă formată din peste 1200 de oameni (peste 70% dintre ei ocupând roluri de Mid, Senior și Expert) și centre operaționale în cinci orașe din România: Cluj-Napoca, Oradea, Brașov, Iași și București.

De la finalizarea tranzacției de anul trecut și până în prezent, inginerii din fosta echipă Fortech continuă să aducă plusvaloare serviciilor software end-to-end oferite de GlobalLogic clienților săi din întreaga lume. În plus, expertiza echipei din România completează soluțiile GlobalLogic dedicate sectorului auto, medical, industrial, financiar, media și entertainment.

„Anunțul de astăzi marchează integrarea cu succes a Fortech, o companie GlobalLogic, în echipa GlobalLogic România. Cu siguranță, acest lucru accelerează strategia noastră de extindere la nivel european, în timp ce continuăm să asigurăm servicii cu valoare adăugată clienților noștri din întreaga lume. Suntem încântați de această etapă importantă din călătoria noastră împreună și așteptăm cu nerăbdare să explorăm noi oportunități”, a declarat Igor Byeda, Group Vice President și Head of GlobalLogic Europe.

Tags:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *