LOADING

Type to search

ENTERTAINMENT STIRI

Flanco deschide primul său magazin din Turda

Share

Flanco a deschis astăzi primul său magazin din orașul Turda, în centrul comercial FunShop Park Turda, inaugurat în aceeași zi. Cu o suprafață de 400 mp, o gamă de produse atent selecționată și oferte speciale cu ocazia deschiderii, noul magazin Flanco și-a întâmpinat primii clienți.

“Ne continuăm strategia de dezvoltare trasată, aceea de a deschide magazine în centre comerciale cu trafic ridicat, astfel încât criteriile de eficiență și de creștere sănătoasă să fie îndeplinite”, spune Ionut Cîrstea, Retail Manager Flanco. “Amplasarea avantajoasă a centrului comercial FunShop Park, precum și mixul atractiv de magazine, care include și un important hypermarket – Kaufland – sunt indicatori pe care i-am avut în vedere.”

Retailerul a pregătit oferte speciale cu ocazia inaugurării magazinului, în stoc limitat, disponibile în perioada 22-25 septembrie, inclusiv pentru aparate de încălzire, o categorie de produse aflată, în prezent, la mare căutare.

“Unul dintre obiectivele noastre este acela de a aduce tehnologie de ultimă oră și o paletă extinsă de servicii inclusiv în orașele mai mici. Fiind primul magazin Flanco din Turda, ne bucurăm să putem pune la dispoziția viitorilor noștri clienți servicii avantajoase și unice pe piața electro-IT, precum posibilitatea de a cumpăra în 3 sau 4 rate direct cu cardul de salariu ori de a returna gratuit produsele achiziționate, oricând într-un interval de 45 de zile. De asemenea, actualizăm permanent mixul de produse prezent la raft, astfel încât să răspundă cerințelor celor care ne trec pragul, inclusiv celor mai exigente criterii de performanță și de durabilitate”, completează Ionuț Cîrstea.

 

Tags:

You Might also Like