LOADING

Type to search

ENTERTAINMENT STIRI

Flanco a dat startul celei de-a 13-a ediții de Black Friday

Share

Flanco a demarat cea de-a 13-a ediție de Black Friday. Retailerul a pregătit reduceri atractive la o gamă extinsă de produse, valabile în perioada 27 octombrie – 30 noiembrie, în toate cele 159 de magazine ale sale din țară, precum și online, pe flanco.ro.

„Păstrăm tradiția de a face din această perioadă a anului o lună de sărbătoare pentru pasionații de tehnologie, în care să își poată alege pe îndelete produsele dorite, profitând atât de cele mai bune prețuri din an, cât și de serviciile noastre, la aceeași calitate cu care i-am obișnuit”, spune Dragoș Sîrbu, CEO Flanco.

Pentru această ediție, Flanco a pregătit reduceri la toate categoriile de produse. Pe parcursul celor 5 săptămâni ale campaniei, retailerul va actualiza periodic stocurile și va adăuga noi produse în oferta de Black Friday. Pe rafturile sale fizice și virtuale vor fi disponibile smartphone-uri de la 299 lei, televizoare cu diagonală de 81 cm de la 399 lei, aspiratoare robot de la 599 lei, laptopuri și mașini de spălat de la 899 lei.

Totodată, Flanco va pune la dispoziția clienților săi întreaga paletă de servicii disponibilă: de la soluții de plată variate, la cea mai lungă perioadă de retur gratuit de pe piață (45 de zile), la opțiuni variate de livrare (prin curier, cu ridicare din cele peste 7.000 de lockere ori din cel mai apropiat magazin al rețelei), până la propriul program Rabla, care oferă un avantaj financiar important celor care aleg să recicleze corespunzător electrocasnicele mari vechi.

“În fiecare an, în pregătirea campaniei de Black Friday, căutăm să identificăm produsele și brandurile cele mai “vânate” de clienți, pe care să le facem mai accesibile, atât prin oferte de  preț atractive, cât și prin servicii financiare simplu de utilizat. Clienții noștri pot opta pentru soluții de plată în rate disponibile pe loc, atât pentru cumpărăturile în magazine, cât și pentru comenzile online. Astfel, își pot permite tehnologie de ultimă oră și de foarte bună calitate fără a resimți un efort financiar brusc, ci mai degrabă, eșalonat sub forma unei investiții lunare pentru un produs care le face viața mai frumoasă sau mai ușoară”, spune Dragoș Sîrbu.

Printre soluțiile financiare puse la dispoziție de retailer se numără: cumpărături cu plată în rate fixe cu credit obținut pe loc, cumpărături achitate în până la 40 de rate fără dobândă prin card de credit, cumpărături achitate în 3-4 rate direct cu cardul de salariu, Flanco fiind singurul retailer electro-IT care oferă această opțiune de plată inclusiv în magazinele fizice.

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *