LOADING

Type to search

STIRI

Epson donează mai multe imprimante EcoTank Fundației Usain Bolt din Jamaica

Share

Epson a mai donat încă 125 de imprimante EcoTank fără cartușe Fundației Usain Bolt, ajungând astfel la un număr total de 225 imprimante donate până acum.

Fundația Usain Bolt are ca scop crearea de oportunități prin educație și dezvoltare culturală în Jamaica. Imprimantele vor fi distribuite școlilor primare pentru a susține educația timpurie. Apreciate la peste 50.000 €, imprimantele au fost prezentate în cadrul unei ceremonii organizate la Școala primară New Providence din Kingston, Jamaica.

La ceremonie au participat Usain Bolt, ambasadorul Epson, împreună cu Dna. Olga Robinson Clarke, Directoarea Școlii primare New Providence, Fayval Williams, Ministrul Educației și Tineretului, și Winsome Wilkins, Președintele Fundației Usain Bolt. New Providence este doar una dintre numeroasele școli din Jamaica care vor primi o imprimantă EcoTank.

Acestea vor fi utilizate pentru a imprima foi de lucru și alte materiale educaționale, la care mulți copii nu au avut acces până acum.

Usain Bolt, Ambasadorul european al Epson pentru ultimii doi ani, a acceptat imprimantele EcoTank în numele fundației sale și a declarat: „Fundația mea se concentrează în principal asupra educației timpurii a copiilor, de aceea este foarte important pentru mine ca informațiile să ajungă la copii atunci când au cea mai mare nevoie, pentru a-i ajuta să învețe. Suntem foarte recunoscători de sprijinul oferit de Epson pentru al doilea an consecutiv.”

Fayval Williams, Ministrul Educației și Tineretului, a comentat: „În timpul pandemiei, am observat că nu toți elevii au avut acces la tehnologie, așadar, prin intermediul acestor imprimante, ne asigurăm că aceștia vor beneficia în număr tot mai mare de foile de lucru de care au nevoie pentru orele de curs.”

Vorbind despre modul în care vor fi utilizate imprimantele în cadrul Școlii primare New Providence, Olga Robinson Clarke, Directoarea școlii, a declarat: „Tehnologia a făcut o mare diferență în modul în care ne educăm copiii. Însă, mulți dintre ei se află în imposibilitatea de a cumpăra cărți, de aceea imprimantele reprezintă o modalitate excelentă pentru a-i ajuta.”

Epson împărtășește ambiția lui Usain Bolt de a-i ajuta pe copiii de pretutindeni să beneficieze de cea mai bună educație posibilă și s-a angajat să susțină Obiectivul de dezvoltare durabilă al Națiunilor Unite care pledează pentru o educație incluzivă și de calitate.

Mary McNulty, Directorul departamentului de PR &Communications în cadrul Epson Europe, care a prezentat imprimantele în numele companiei, a declarat: „Epson este un lider de piață în domeniul educației la nivel mondial, iar o parte esențială a strategiei noastre generale este reprezentată de ameliorarea educației prin intermediul tehnologiei. De aceea, sperăm că această donație va ajuta copiii din Jamaica să beneficieze de o educație minunată și să-și valorifice potențialul. Însă, nu putem face totul de unii singuri și acesta este motivul pentru care parteneriatele precum acesta și precum multe altele din întreaga lume sunt atât de importante pentru a ne asigura că vom continua să ne dezvoltăm și să prosperăm împreună.”

Tags:

Leave a Comment