LOADING

Type to search

STIRI

Devhd a primit certificarea Great Place to Work, acordată celor mai apreciate companii de către angajați

Share

Compania românească Devhd, specializată în furnizarea de consultanţă şi servicii de transformare digitală prin intermediul platformei americane ServiceNow, a fost certificată ca ‘Angajator Atractiv’ de către Great Place to Work®, organismul global de cercetare și consultanță în afaceri care ajută la evaluarea culturii organizaționale și a calității locului de muncă.

Certificarea confirmă preocuparea companiei pentru bunăstarea angajaților, în urma studiului rezultând că încrederea, spiritul de echipă și corectitudinea joacă roluri importante în cultura organizatională a acesteia. Great Place to Work a certificat mii de lideri de piață în ultimii 30 de ani de la înființare.

“Suntem entuziasmați că am primit note atât de mari din partea membrilor echipei noastre în acest studiu derulat anonim”, menționează Adrian Herdan, Fondator și CEO Devhd. “Certificarea este un reper și totodată un feedback foarte valoros care ne va ajuta să ne îmbunătățim în continuare ca angajator. Notele primite sunt și o certitudine pentru noi, ca echipă de management, că o bună atmosferă în relațiile noastre organizaționale se va traduce într-o preocupare constantă a echipei, la un nivel ridicat de performanță, pentru nevoile clienților”.

Membrii echipei consideră că Devhd este un mediu deschis unde se pot simți ei înșiși, unde performanțele le sunt recunoscute, având acces la multiple beneficii și oportunități. Astfel, aceștia ar recomanda compania, ca loc de muncă, prietenilor și cunoscuților. 

Participanții la studiu au indicat ca puncte forte și au notat cu scor maxim, în proporție de 100%: 

  • egalitatea de șanse (în funcție de rasă, gen, vârstă și orientare sexuală) 
  • capacitatea managementului de a raspunde la sugestiile si ideile echipei 

Tot printre punctele forte ale companiei se numără și:  

  • încurajarea angajaților să găsească un echilibru între muncă si viața personală (93%)  
  • crearea unui mediu relaxant și uneori amuzant pentru angajați (93%) 
  • crearea unei atmosfere plăcute în care locul de muncă nu este perceput doar ca un job (86%) 

Certificarea Great Place to Work® evidențiază angajatorii care oferă o experiență foarte bună la locul de muncă. Certificarea a fost acordată în urma unui studiu derulat independent și anonim, la care au participat toți angajații companiei. Cele mai importante întrebări ale studiului s-au centrat pe mediul de lucru, securitatea la muncă, beneficiile salariale și non-salariale, incluziunea și egalitatea de șanse, calitatea managementului și culturii organizaționale.  

Membrii echipei Devhd beneficiază de salarii competitive, într-un mod de lucru remote-first, care încurajează responsabilitatea, dar și de echilibru între muncă și viața personală.  

În 2022, echipa Devhd a crescut cu 40%, iar anul acesta urmează a se dezvolta cu încă 25%. 

Tags:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *