LOADING

Type to search

FEATURED STIRI TECH

Crayta, platformă de creare colaborativă a jocurilor, disponibilă pe Facebook Gaming

Share

Crayta, platformă de creare colaborativă a jocurilor, este disponibilă acum și pe Facebook Gaming, sub forma unei platforme gratuite bazate pe cloud, fără a fi necesare descărcarea și instalarea. 

Mark Zuckerberg a anunțat că, de astăzi, oricine poate încerca Crayta pe Facebook Gaming, pentru a crea și a testa jocurile preferate împreună cu alți utilizatori din întreaga lume. Platforma este foarte ușor de utilizat, ceea ce face ca procesul de dezvoltare colaborativă a jocurilor să fie mai atractiv ca oricând.

Crayta aduce în mod constant îmbunătățiri ale instrumentelor și conținutului pe care îl oferă creatorilor. Pe lângă comunitatea de profesioniști și steameri, platforma oferă și resurse utile menite să îi ajute pe utilizatorii începători, astfel încât aceștia să învețe toate aspectele legate de construirea unei lumi și crearea jocurilor. În același timp, Crayta dispune și de o gamă largă de materiale, precum tutoriale sau ghiduri, care le oferă noilor veniți informații interesante din culisele creării jocurilor.

Facebook Gaming – conectează jucătorii și creatorii 

Facebook Gaming găzduiește o platformă cu jocuri din cloud sau de pe web. Este o platformă de video gaming în care creatorii și comunitățile lor se întâlnesc pentru videoclipuri live, scurte și VOD și, în același timp, o modalitate prin care membrii grupurilor formate din pasionații de jocuri sau din fani ai streaming-ului pot rămâne conectați. Începând cu luna decembrie a anului 2020, peste 1,5 milioane de oameni au accesat lunar platforma, pentru jocurile din cloud.

Pe lângă gaming, Facebook Gaming permite, de asemenea, difuzarea jocurilor jucate de către anumiți utilizatori. Potrivit celor mai recente date, Facebook Gaming este utilizat de peste 900 de milioane de oameni lunar, iar aproape 230 milioane sunt implicați în mod activ în sute de mii de grupuri tematice. Serviciul îți permite să accesezi jocuri direct din cloud, fără ca descărcarea sau instalarea să mai fie necesare, ceea ce face ca experiența de joc să fie una și mai plăcută.

Tags: