LOADING

Type to search

ENTERTAINMENT FEATURED

Bolt testează categoria Bolt Ski în Poiana Brașov

Share

Bolt testează o nouă categorie numită Bolt Ski, care le permite pasagerilor să călătorească cu echipamentul de ski și snowboard. Aceasta este disponibilă celor care au ca destinație sau punct de preluare stațiunea Poiana Brașov.

Adrian Zodie, Senior Operations Manager, Bolt România, a declarat: „De multe ori, drumul către munte este atât de aglomerat, încât ajungem să petrecem mai mult timp în trafic decât pe pârtie, așa că – la cererea utilizatorilor noștri – am introdus o categorie nouă pentru turiștii care aleg să schieze pe pârtiile din Poiana Brașov. Aceștia pot comanda o cursă prin Bolt Ski dacă ajung în stațiune cu echipamentul de ski și snowboard. În plus, șoferii parteneri care optează să intre în această categorie beneficiază de versatilitate și de un venit suplimentar. Prin Bolt Ski, preluăm noi grija condusului și a parcării, pentru ca utilizatorii noștri să se bucure de mai mult timp pentru activitățile care contează.”

În categoria Bolt Ski pot călători cel mult doi pasageri cu echipament de ski și snowboard. Bolt recomandă utilizatorilor să curețe echipamentul de zăpadă și să se asigure că acesta este fixat corespunzător pe suportul auto. De asemenea, aceștia pot transporta placa de snowboard sau schiurile acoperite de o husă protectoare, pentru depozitarea în portbagaj, iar dacă au cerințe specifice cu privire la echipament, pot notifica șoferul în legătură cu acestea.

Noua categorie este disponibilă pe toată durata sezonului de ski. Bolt Ski contribuie la o călătorie mai simplă și mai eficientă cu echipamentul dedicat sporturilor de iarnă, oferind mai multă versatilitate și beneficii atât utilizatorilor, cât și șoferilor parteneri.

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *