LOADING

Type to search

ENTERTAINMENT FEATURED

Baby Shark, videoclipuri ASMR și Beluga: interesele online ale copiilor în ultimul an

Share

Miraculous: Tales of Ladybug & Cat Noir și MSA previously My Story Animated, au devenit cele mai populare desene animate vizionate online. Cântecul „Baby Shark” a fost termenul cel mai căutat de copii pe YouTube. În plus, cei mai la modă bloggeri de gaming au fost Aphmau, Dream și Technoblade.

Un nou studiu Kaspersky Safe Kids a identificat cele mai populare interese ale copiilor în perioada mai 2022 – aprilie 2023

Copiii moderni primesc propriile dispozitive mobile de la o vârstă fragedă și încep să navigheze devreme în spațiul cibernetic. Acolo pot explora lumea, își pot face prieteni, se pot juca și învăța. Kaspersky a examinat interogările online ale copiilor pentru a înțelege ce i-a entuziasmat și interesat în ultimul an. Noua analiză se bazează pe date anonimizate – interogări de căutare, cele mai populare aplicații Android și categorii de site-uri web solicitate – furnizate voluntar de utilizatorii Kaspersky Safe Kids.

În perioada mai 2022 – aprilie 2023, cele mai populare aplicații de pe Android au inclus YouTube (33%), TikTok (18%) și WhatsApp (18%). Roblox a ocupat locul patru (7%). Pe Windows, cele mai populare aplicații au fost Google Chrome (46%), Microsoft Edge (13%) și aplicația de comunicare preferată a copiilor, Discord (10%).

În ceea ce privește YouTube, copiii au căutat cel mai des canale și bloggeri care filmează conținut de divertisment, provocări sau canale de lifestyle (19%). Desenele animate, emisiunile TV și anime (17%) au reprezentat următoarea categorie de conținut cea mai populară. Locul trei a fost ocupat de interpreți muzicali (15,7%). Bloggerii de gaming au reprezentat 15,5% din căutări, iar conținutul jocurilor 10%.

MrBeast și SSSniperWolf au fost cei mai la modă între bloggeri și canale

Dintre desenele animate (46%), copiii au căutat cel mai frecvent Miraculous: Tales of Ladybug & Cat Noir season 5 și MSA previously My Story Animated. Chainsaw Man, Demon Slayer și One Piece au devenit lideri în topul căutărilor de anime (16%). Iar cele mai îndrăgite filme în rândul copiilor au fost Super Mario Bros. Movie, Black Panther: Wakanda Forever, Rock Dog 3: Battle the Beat.

Baby Shark” a fost, din nou, cea mai solicitată melodie în rândul copiilor. În ceea ce privește preferințele muzicale, grupurile pop coreene BLACKPINK și BTS, genul rap și artistul portorican Bad Bunny au devenit lideri.

Aphmau, Dream și Technoblade au fost cele mai populare căutări în rândul bloggerilor de gaming, în funcție de numărul de solicitări în perioada de raportare. Jocurile preferate ale copiilor, pe lângă Roblox și Minecraft, au fost Brawl Stars, Fortnite, Genshin Impact și Stumble Guys.

Alte tendințe populare includ interogări legate de Gacha Life. Acestă categorie include videoclipuri din joc, TikTok, mini-filme și multe altele.

În ceea ce privește categoria memes, alături de „beluga” de anul trecut, „skibidi bop”, „gigachad” și „countryhumans” au fost cele mai populare în rândul copiilor. Videoclipurile ASMR au fost, de asemenea, foarte căutate și apreciate, „asmr eating” și „asmr makeup” fiind cele mai căutate sunete.

Tags:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *