LOADING

Type to search

COMPUTING STIRI

AGON PRO AG274QS, un nou monitor de gaming cu rezolutie QHD la 300Hz

Share

AGON by AOC a lansat monitoarul de gaming PRO AG274QS cu o diagonala de 27” si o rata de reîmprospatare de 300Hz. Modelul are panou Fast IPS care suporta DisplayHDR 600, un timp de raspuns GtG de 1 ms si o rezolutie QHD.

Actualele modele AGON PRO cu rezolutie Full HD, AG254FG de 25″ (360 Hz) sau AG274FZ de 27″ (260 Hz) demonstreaza ca viteza poate fi combinata cu un panou IPS de calitate înalta si design orientat catre gameri. Modelul de 27 inchi, AGON by AOC împinge rezolutia QHD (2560×1440 pixels) la 300Hz, unul dintre primele afisaje QHD de pe piata cu o rata de refresh atat de înalta.

Cu o rata de reîmprospatare de peste 2 ori mai mare decat a monitoarelor de 144 Hz, AG274QS afiseaza mai multe cadre pe secunda, imaginile fiind astfel mai fluide si mai rapide.

Datorita timpilor de raspuns GtG de 1 ms si MPRT de 0,5 ms, actiunea rapida este fluida si nu prezinta fenomenul de ghosting. Tehnologiile Adaptive-Sync si AMD FreeSync Premium elimina tearing-ul si stuttering-ul prin utilizarea unei rate de reîmprospatare variabile.

Pentru a acompania gamerii nu doar în jocuri cu dinamica rapida, AG274QS este certificat DisplayHDR 600, pentru experiente single player fotorealistice si imersive. Ecranul atinge o luminozitate maxima de 600 niti si poate afisa explozii stralucitoare sau peisaje hipnotizante si umbre de un negru intens în acelasi cadru.

Hub-ul cu 4 porturi USB 3.2 poate actiona ca un dock pentru a conecta periferice suplimentare, cum ar fi o tastatura de jocuri, un mouse, casti USB etc. Sunetul este asigurat de 2 difuzoare de 5W ce suporta DTS. Suportul integrat pentru casti ajuta la organizarea spatiului. Controlul setarilor OSD se poate realiza cu ajutorul telecomenzii ciurculare, a joystick-ului sau a suitei G-menu.

AGON PRO AG274QS va fi disponibil în Romania din iunie, la pretul recomandat de 5839 Lei.

Tags:

You Might also Like