LOADING

Type to search

SMARTPHONES STIRI

YOXO lansează magazinul online cu telefoane la preț liber

Share

YOXO a lansat magazinul online de unde clienții pot cumpăra telefoane libere de contact la prețuri competitive.

Lansarea magazinului online YOXO aduce clienților produse, oferte și noi funcționalități adaptate nevoilor lor, în linie cu direcția strategică a brandului YOXO.

De acum, clienții YOXO vor putea cumpăra direct din aplicație o gama variată de telefoane, accesorii și obiecte conectate, la liber, fără grija reînnoirii sau prelungirii abonamentului.  Aceștia pot modifica sau renunța oricând la abonamentul YOXO și au control total asupra resurselor lor.

Telefoanele recondiționate oferite de YOXO trec printr-un proces riguros de verificare, realizat la cele mai înalte standarde de către Recommerce, companie specializată în recondiționarea dispozitivelor și pregătirea acestora pentru utilizarea în siguranță de către noii proprietari. În urma acestui proces, telefoanele sunt repuse la vânzare online într-o stare perfectă de funcționare, la un preț redus semnificativ față de varianta nouă a aceluiași model, contribuind în același timp la reducerea impactului deșeurilor electronice asupra mediului înconjurător.

De asemenea, în portofoliul magazinului, majoritatea telefoanelor sunt compatibile cu eSIM, tehnologie ce simplifică procesul de activare a unui abonament YOXO și reduce consumul de resurse. Telefoanele din magazinul YOXO nu sunt codate în rețeaua Orange, excepție fac smartphone-urile din gama Apple, ce pot fi decodate gratuit în orice magazin Orange.

Clienții noi YOXO se bucură și de o super ofertă la portare, disponibilă tuturor abonaților de servicii mobile, indiferent de rețeaua din care provin. Aceștia au parte de minute și SMS-uri naționale nelimitate, dar și de GB de la 50 la 150 cu 0 lei în prima lună. Întreg procesul de portare se întâmplă complet digital direct din telefon, fără a fi necesară deplasarea în magazine, efectuarea de apeluri în call center sau prezentarea de hârtii și documente.

Tags: