LOADING

Type to search

FEATURED SMARTPHONES STIRI

Xiaomi încheie parteneriate în România cu BCR și Mastercard pentru activarea funcției NFC pe dispozitivele sale selectate

Share

Xiaomi a demarat noi parteneriate în România cu BCR și Mastercard. De acum funcția NFC va fi disponibilă pe Mi Smart Band 6 NFC, Xiaomi Watch S1 și Xiaomi Watch S1 Active.

Astfel, începând de astăzi, utilizatorii dispozitivelor din portofoliul Xiaomi de pe plan local menționate mai sus pot face plăți contactless. Funcția NFC este momentan disponibilă pentru posesorii de carduri Mastercard, emise de BCR.

Mi Smart Band 6 NFC

Mi Smart Band 6 NFC este un nou dispozitiv disponibil în România. Pe lângă funcția NFC, brățara inteligentă are un display AMOLED de 1.56 inci, 30 de moduri fitness, dintre care șase sunt detectate automat. Monitorizează rimul cardiac, nivelul de oxigen din sânge (SpO2), calitatea somnului, are o durată de viață a bateriei de până la 12 zile, în modul saving și rezistență la apă până la 5 ATM.

Mi Smart Band 6 NFC va avea un preț recomandat de vânzare de 299.99 lei, în rețeaua partenerilor autorizați din România.

Xiaomi Watch S1 și Xiaomi Watch S1 Active

Cu un total de 117 tipuri de antrenament, dintre care 19 sporturi profesioniste disponibile pentru utilizatori, Xiaomi Watch S1 și S1 Active pot începe automat monitorizarea în momentul în care detectează pașii sau alergarea, în aer liber sau în sală. Compatibile cu aplicațiile Strava și Apple Health, cele două dispozitive oferă și o mulțime de informații legate de sănătate, inclusiv nivelul saturației de oxigen din sânge SpO2, calitatea somnului, ritmul cardiac și multe altele.

Seria Xiaomi Watch S1 permite apelurile Bluetooth și are de acum suport pentru plățile NFC pentru cardurile Mastercard emise de BCR, dar și asistent de voce Amazon Alexa. La o încărcare completă, bateria rezistă 12 zile la un nivel moderat de folosire sau până la 24 de zile în modul battery saver.

 

 

Tags: