LOADING

Type to search

COMPUTING ENTERTAINMENT FEATURED STIRI

Xiaomi adaugă o serie captivantă de produse smart living gamei sale globale AIoT

Share

Xiaomi, companie producătoare de electronice de consum și dispozitive smart conectate printr-o platformă IoT, a anunțat astăzi lansarea globală a celei mai recente colecții de dispozitive wearable.

Lansată împreună cu seria Xiaomi 14, această gamă captivantă de produse include dispozitive de tip wearables precum Xiaomi Smart Band 8 Pro, Xiaomi Watch S3 și Xiaomi Watch 2, concepute pentru a îmbunătăți experiența utilizatorilor în ceea ce privește sportul, sănătatea și stilul de viață activ.

Fitness-ul întâlnește moda: Xiaomi Smart Band 8 Pro

Xiaomi Smart Band 8 Pro oferă personalizare avansată, monitorizare sportivă profesionistă, monitorizare completă a sănătății și alte funcții inteligente, asigurând o experiență excepțională care îmbină stilul cu utilitatea de zi cu zi.

Dispozitivul are un nou ecran AMOLED rectangular mare, de 1,74″, cu o rată de refresh îmbunătățită de 60Hz și o rezoluție de 336 × 480 pixeli. Brățara inteligentă este incredibil de subțire și ușoară, măsurând doar 9,99 mm în grosime și cântărind doar 22,5g.¹ Corpul său elegant are o ramă metalică și este protejat de un geam frontal rezistent Corning® Gorilla® Glass Victus®.

Dispozitivul este, de asemenea, echipat cu un senzor care permite ajustarea automată a luminozității în funcție de ambient, asigurându-se că display-ul rămâne ușor de vizualizat în diferite condiții de iluminare.Pentru o purtare ușoară și o adaptare perfectă la stilul personal, Xiaomi Smart Band 8 Pro oferă curele cu prindere rapidă pe ambele părți ale brățării, permițând schimbarea facilă a acestora. Este disponibil în culorile negru sau argintiu, cu o gamă largă de materiale și culori pentru curele, astfel încât utilizatorii să își personalizeze complet look-ul.² Pentru a răspunde preferințelor individuale, Xiaomi Smart Band 8 Pro oferă o selecție de peste 200 de cadrane, inclusiv opțiuni cu teme din jocuri video, care adaugă o notă de divertisment experienței.³

Xiaomi Smart Band 8 Pro oferă, de asemenea, monitorizare sportivă la nivel profesional, cu o selecție extinsă de peste 150 de moduri sportive din care utilizatorii pot alege. Acesta se adaptează la diverse opțiuni de exerciții și preferințe individuale. Pentru pasionații de alergare, funcția inteligentă de alergare permite utilizatorilor să stabilească viteza dorită înainte de a începe, cu reamintiri de ritm, pentru a-i ajuta să rămână pe traseu. Dispozitivul oferă, de asemenea, 10 programe de alergare pe încheietura mâinii, pentru o îndrumare științifică și intuitivă în timpul antrenamentului. În plus, animația 3D pentru exerciții, încorporată, oferă instrucțiuni vizuale clare pentru încălzire și stretching înainte de antrenament, asigurând o pregătire mai bună pentru mișcarea care urmează.⁴

Brățara inteligentă este echipată și cu funcții de monitorizare a sănătății. Modulul avansat de monitorizare a ritmului cardiac cu 4 canale utilizează mai mulți senzori pentru a monitoriza continuu ritmul cardiac pe parcursul zilei, înregistrând datele de sănătate în timp real.⁵

Xiaomi Smart Band 8 Pro are o baterie de 289mAh, oferind o durată de viață cu 23% mai mare decât generația precedentă. În utilizare normală, poate rezista până la 14 zile, depășind generația anterioară cu 2 zile suplimentare și asigurând o utilizare prelungită fără reîncărcări frecvente.⁶ Brățara inteligentă include, de asemenea, funcția de localizare GNSS, permițând utilizatorilor să rămână informați despre locația lor, chiar și fără telefon. Mai mult, Xiaomi Smart Band 8 Pro certificată 5ATM, este echipată cu o gamă largă de instrumente utile, cum ar fi asistentul vocal Alexa și funcția “găsește telefonul mobil”, adăugând comoditate vieții de zi cu zi a utilizatorilor.

Stil și funcționalitate: Xiaomi Watch S3

Xiaomi Watch S3 este un smartwatch multifuncțional cu design clasic, conceput pentru a satisface atât preferințele estetice, cât și nevoile practice ale utilizatorilor.

Cu un ecran AMOLED rotund mare de 1,43 inch și o ramă ușoară din aliaj de aluminiu, Xiaomi Watch S3 se inspiră din designul clasic al ceasurilor. De asemenea, oferă utilizatorilor un nivel ridicat de personalizare, cu rame și brățări interschimbabile. Rotația ramei cu un simplu gest afișează cadrane unice specifice ramei respective pe ecranul principal.⁷ Ceasul acceptă, de asemenea, crearea personalizată a cadranelor proprii prin integrarea informațiilor din fotografiile de portret, oferind astfel peste 180 de opțiuni unice, pe lângă cele deja existente.⁸

Xiaomi Watch S3 asigură performanțe superioare și o experiență îmbunătățită pentru utilizatori, datorită noului sistem puternic Xiaomi HyperOS, care asigură conexiuni mai rapide și o sincronizare mai bună a informațiilor. Ceasul dispune de o baterie de lungă durată,cu utilizare neîntreruptă timp de până la 15 zile.. De asemenea, aceasta se încarcă rapid, oferind până la două zile de utilizare cu o singură încărcare de 5 minute.⁹ În plus, Xiaomi Watch S3 introduce o funcție inovatoare: utilizatorii pot efectua operațiuni personalizate cu o singură mână, prin diferite gesturi ale încheieturii, cum ar fi respingerea apelurilor, verificarea vremii sau realizarea de fotografii.⁰⁰

Când vine vorba de monitorizarea activităților sportive, Xiaomi Watch S3 oferă peste 150 de moduri de sport, dintre care utilizatorii pot alege. Printre acestea, versiunea globală a ceasului introduce, pentru prima data, și moduri noi pentru sporturi de iarnă. Utilizatorii se pot bucura la maxim de modul de schi datorită recepției îmbunătățite a antenei și a preciziei superioare de poziționare prin sistemul GNSS dual-band L1 + L5. Mai mult, acesta oferă 10 programe diferite de alergare, pentru a ajuta alergătorii de diferite niveluri să își optimizeze performanța, fie că doresc să își crească rezistența, fie să ardă calorii.

Smartwatch-ul oferă și funcții avansate de monitorizare a sănătății, având un modul de monitorizare a ritmului cardiac cu 12 canale, care măsoară ritmul cardiac mai precis decât generațiile anterioare de dispozitive.⁵ Suplimentar, dispozitivul include o funcție distractivă: după ce utilizatorul poartă ceasul timp de șapte zile consecutive, acesta generează un model “Sleep Animal””” care reprezintă cel mai bine calitatea somnului utilizatorului pe baza modelului de somn din cele 7 zile.

Mai inteligent, cu fiecare purtare: Xiaomi Watch 2

Ca parte a celei mai noi game AIoT de la Xiaomi, Xiaomi Watch 2 oferă utilizatorilor o experiență unică, prin funcționalitățile sale extinse și designul elegant.

Echipat cu Google Wear OS, Xiaomi Watch 2 oferă o experiență fluidă și stabilă. Vine preinstalat cu cinci dintre cele mai utilizate aplicații și mai suportă peste 200 de aplicații externe, oferind utilizatorilor o gamă largă din care să aleagă. Pentru a asigura o performanță rapidă și eficientă, Xiaomi Watch 2 este alimentat de platforma Snapdragon® W5+Gen 1 Wearable. Arhitectura dual-core permite performanțe ridicate și consum redus de energie cu comutare autonomă, ceea ce duce la o autonomie extinsă a bateriei de până la 65 de ore în utilizare tipică, datorită bateriei de 495mAh și a spațiului de stocare de 32GB.⁶

Cu designul său elegant și sofisticat, Xiaomi Watch 2 are un ecran AMOLED de 1,43″ și o ramă din aliaj de aluminiu. Cântărind aproximativ 37g, acest smartwatch este confortabil de purtat în timpul activităților sportive sau în timpul somnului. Ceasul este disponibil cu curele negre sau argintii și oferă diverse materiale din cutie pentru a se potrivi cu stilul fiecarui utilizator.

În premieră, Xiaomi Watch 2 oferă o funcție de control de la distanță pentru cameră, permițând utilizatorilor să vizualizeze camera telefonului direct pe încheietura mâinii pentru a fotografia și filma.¹¹ Această funcție practică este utilă pentru pasionații de fotografie.

Mai mult, Xiaomi Watch 2 acceptă peste 160 de moduri sportive, inclusiv noi moduri pentru sporturi de iarnă. Poate înregistra distanța și viteza medie a fiecărei alunecări și chiar poate trasa traseul de schi al utilizatorului. GNSS dual-band L1 + L5 îi ajută pe utilizatori să se localizeze cu precizie pe zăpadă sau în alte medii solicitante. După parteneriatul cu Strava, Xiaomi și-a extins colaborarea și cu Suunto pe Xiaomi Watch 2. Acest lucru permite utilizatorilor să sincronizeze cu ușurință datele sportive și de somn între Mi Fitness și aceste aplicații, asigurând înregistrarea neîntreruptă a datelor atunci când folosesc Xiaomi Watch 2.

Xiaomi Watch 2 oferă o experiență de monitorizare a sănătății îmbunătățită și extrem de precisă, datorită și modulului său actualizat de monitorizare a ritmului cardiac cu 12 canale.⁵ Un algoritm îmbunătățit de monitorizare a somnului integrează datele privind oxigenul din sânge și respirația pentru o analiză cuprinzătoare și date mai precise privind sănătatea. În plus, aplicația Mi Fitness oferă și funcția intrigantă Sleep Animals. După ce portă ceasul timp de șapte zile consecutive, generează un model “Sleep Animal” care reprezintă cel mai bine calitatea somnului utilizatorului pe baza modelului de somn din cele 7 zile.

Prețuri și disponibilitate

Xiaomi Smart Band 8 Pro și Xiaomi Watch S3 vor fi disponibile pentru vânzare prin canale oficiale Xiaomi din România: Emag, Flanco si Mi-Home.ro. Xiaomi Watch 2 va fi disponibil pentru vânzare pe Mi-Home.ro

Xiaomi Smart Band 8 Pro: prețrecomandat de vânzare de 449 lei.

Xiaomi Watch S3: preț recomandat de vânzare de 849 lei.

Xiaomi Watch 2: preț recomandat de vânzare de 1299 lei.

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *